tisdag 1 oktober 2019

Takhängare för kastruller

Välkända märkesvaror till kampanjpriser. Finns bara kvar några dagar till! Lyckas med mat har rätt grytor och kastruller för din matlagning! Takhängare i krom från Hahn.


Vi har även pastakastrull med pastainsats och durkslag för den som vill tillaga pasta enkelt och smidigt.

Det möjliggör för enkel åtkomst samtidigt. Våra grytor och kastruller har bra priser som gör att du får mer pengar över till goda råvaror. Hållbarhet och hög kvalitet är något du kan räkna me och olika varianter och storlekar gör att du slipper slösa energi genom att använda en stor kastrull för att koka ett ägg. Vilka kastruller fungerar på en induktionsspis?


Dock fungerar inte alla sorts kokkärl på en induktionshäll. Det är enbart magnetiska kokkärl som titan och järn, men även vissa typer av rostfritt stål som kan värmas upp på en induktionshäll. Kastruller i koppar, glas eller aluminium fungerar inte.


För att presentera de bästa kastrullerna har vi använt flera metoder för att urskilja de bästa kastrullerna från de bra modellerna.

Vi har försökt titta på oberoende tester av kastruller där flera modeller från olika tillverkare ställs mot varandra i syfte att hitta de bästa kastrullen. Symbolen är en garanti för att utrustningen faktiskt är anpassad till induktion. Köp endast kastruller som passar perfekt till storleken på din kokplatta. Om du väljer en kastrull med en mindre ”kokningszon” i botten, är det den zonen som ska passa till spisplattan.


För att ge dig bästa tänkbara upplevelse på denna sida, använder vi oss av så kallade cookies (kakor). Det är små textfiler som sparas i din dator eller telefon och ger oss information om hur du använder vår sida och hjälper oss att förbättra oss. Om du fortsätter in på sidan tillåter du detta. Morakniv, Anders Petter, mm.


Cerveras breda sortiment. Varar enbart några dagar! Blanda ingredienserna och använd som ett vanligt rengöringsmedel.


Tänk dock på att alltid testa den här typen av metoder på en liten yta först så att du inte riskerar att förstöra hela din kastrull eller stekpanna om det inte skulle fungera. Galgar är förmodligen ett av de snabbaste och enklaste sätten att hålla saker skrynkelfria, prydliga och lätta att hitta. Vi har kastruller som fungerar för all typ av kokning samt vissa specialutformade kastruller som exempelvis såskastruller som passar utmärkt för tillagning av alla typer av såser. Vi har ett brett utbud av galgar som fungerar för allt från hawaiiskjortor till prickiga kjolar.


Och alla typer av olika krokar som kan ge det mesta ett lyft. Maximera ytan i köket genom att hänga upp stekpannor, kastruller eller köksredskap med den här snygga takhängaren från Hahn.

Den kromade takhängaren ingår i serien Metro och bidrar med både funktion och stil till köket. Instruktioner och alla delar som behövs för att montera hänget i taket medföljer leveransen. Oftast brukar man dela in kokkärlen i två kategorier - fungerar på induktion eller ej. Därav är det viktigt att se till att du köper kokkärl som är avsedda för användning på induktionshäll om du har en induktionshäll, annars kommer dom inte att fungera. Snygg design, stabil och stark, denna takhängare är perfekt för att visa upp dina snygga pannor och kastruller elle.


Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning. Vi säljer kastruller och stekpannor för husbil och båtliv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg