onsdag 2 oktober 2019

Restauranger london tips

Restauranger london tips

Få ut det mesta av varje ögonblick på resan. Slipp krångel och boka i förväg. Hitta de bästa upplevelserna, turerna och aktiviteterna för din resa med GetYourGuide. Upptäck det bästa sättet att resa!


Restauranger london tips

Hundratals möjligheter. Boka dagsturer från London! Fantastiska Erbjudanden i London.


London , England: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i London och sök efter kök, pris, plats och så vidare. Det är en filial till den superkända restaurangen i New York. Jag tycker inte maten är så bra där, men det kan vara kul att gå dit och ta en drink och kolla på folk. Adresser: Henrietta St, Covent Garden, London , 4-Russell St, Covent Garden, London , frenchiecoventgarden.


Restauranger i London – hitta till våra tips. London är stort och ofta väljer man att äta på en restaurang i närheten av där man bor eller befinner sig för stunden. Inget fel i det, men tveka inte att testa något av våra tips om du råkar vara i närheten. De flesta är faktiskt så bra att de är värda en t-baneresa också.


Den här restaurangen i Soho lockar med riktigt fräsch och god fish and chips. Läs mer om restaurangen. Bill Granger är känd för sin fräscha matlagning och sitt kafé Granger i Sydney. Han har nu utökat med fler restauranger runtom i världen.


Tre av dem ligger i London. London är fyllt till brädden med spännande restauranger , vilket kan göra det svårt att hitta rätt under en kort visit i staden. Därför listar vi sju restauranger du inte vill missa – där du garanterat får en snygg bild till ditt Instagram-flöde.


Om du befinner dig i östra London , ta dig till Brick Lane. Här finns många restauranger med indisk och pakistansk mat på samma gata! Utanför nästan varje indisk restaurang står en man, som inkastare, och försöker får er att gå in på just sin restaurang. I London åker man västerut för att nå pärlorna från österns mat. Stadsdelen Ealing har genom åren bildat ett eget Little Tokyo och här hittar du den bästa sushin, med fisk i samma toppklass som Robert DeNiro-imperiets Nobu- restauranger.


Restauranger london tips

Här hittar du däremot en betydligt mer genuin upplevelse och till bråkdelen av prislappen. Pubar i London är ett ämne som ligger oss varmt om hjärtat. Vi älskar den brittiska pubtraditionen och tar alla tillfällen att slinka in på en pub för en pint öl. Här berättar vi allt du behöver veta om Londons pubar – och tipsar om våra favoriter.


London har pubar i nästan varenda hörn, känns det som. London så gå in och gilla sidan för där vimlar av Londontokiga fans som mer än gärna delar med sig av tips. Bild lånad från visitlondon.


Sarasto är den restaurang som de allra flesta tipsat om. Vegan, vegetariska, hälsosamma och barnvänliga restauranger finns det även gott om i London. Netil House, det stora centrumet för unga kreatörer i London Fields, har fått sällskap av en modern bistro på bottenvåningen. Rätterna på Ellory är vällagade, enkla och baserade på säsongsbetonade råvaror.


En skandinavisk restaurang i Shoreditch som lagar rökiga specialiteter på brittiska råvaror – kan det vara något? Skall åka till London i mitten av december, har varit där ggr tidigare och har då tyvärr inte lyckats hitta några bra restauranger ! Undrar om ni har några tips på restauranger som ligger när Hyde park och när Oxford street! Jag och sambon drar till London i april men har själv superdålig koll på bra restauranger , brukar bli nån pub eller någon restaurangkedja som tex Bella Italia så är här någon med något tips ? Bayswater, Oxford Street med omnejd och Camden, uppskattar om någon har något att tipsa om! Poppar även upp olika tillfälliga påhitt då.


Här får du tips på bra caféer och restauranger i staden. Fått höra lite önskemål om tips på restauranger i London , och med tanke på att jag (Vendela) faktiskt bor där, så tänkte jag att jag kan kika in här på bloggen och göra ett inägg om lite restauranger , brunchställen och kanske ett och annat drinkställe. När jag åkte i väg i fredags så frågade jag mina instaföljare vad de aldrig missar i London och jag fick massor med svar, skitkul, jag blev jätteglad.


Här är några av alla tips som jag fick: Och jag håller med många av dem som tipsar om väldigt mycket och definitivt om att man gärna ska ta en picknick i någon park.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg