måndag 28 oktober 2019

Restaurang meza uppsala

Boka bord på Meza på thefork. Restaurang Meza i Uppsala. Meza har sitt ursprung från mellanösterns pärla, Libanon. Ett bord dukas upp med kulinariska förrätter värda att upplevas och vår.


Det libanesiska köket har traditioner som är flera tusen år gamla och maten är en upplevelse för både öga och mun. Maten prepareras över traditionsenlig kolgrill i form av kulinariska smårätter, klassiska mezerätter samt avsmakningsmeny.

Njuta av innovativa cocktails i den orient-inspirerade lokalen. Vår kunniga personal hjälper mer än gärna till att matcha vin eller annan dryck efter mat och önskemål. Välkomna till en spännande smakupplevelse! Vår inriktning är kompromisslöst Libanesiskt kök med tonvikt på den välkända och mycket populära ” meza ”. Meza består av en mängd olika kalla och varma smårätter men är också ett begrepp.


Uppsala , Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Uppsala och sök efter kök, pris, plats och så vidare. Vi förhandlar så att du slipper. När man kliver in i restaurangen så känner man den varma atmosfären och det är en känsla som vi vill att man tar med sig när man kliver ut från dörren.


I en lokal som är fantastiskt inrett med tre olika rum.

Verksamhetsbeskrivningen för. När det gäller matkulturen i Libanon så fokuserar man på en mycket viktig punkt, gemenskapen. Vår favorit restaurang å bästa restaurangen i Enköping. Man samlas antingen hemma hos någon eller på restaurang för att äta och umgås tillsammans.


Det som serveras är meza , det vill säga många olika smårätter. Om guiden till Uppsalas mysigaste restauranger. Guiden över de mysigaste restaurangerna i Uppsala uppdateras löpande.


Uppsala som vi har glömt och borde lägga med i vår restaurangguide. Säg även till om ni ser några felaktigheter i guiden. Status, adress mm för. Gästen ska veta att på Heat är det hemlagat. Vi serverar många luncher, trots det gör vi våra egna köttbullar, pannkakor m. Heat är en restaurang där fokus ligger på hemlagad mat och det gäller allt från våra förrätter till vår goda lunchbuffé.


Brezza är en italiensk restaurang och vinotek i centrala Uppsala med fokus på klassisk italiensk matlagning med moderna influenser. Bolagets VD är Abdallah Bassal Mustapha år. På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress.


Hur många Stekare finns det i uppsala ? Vart ringer jag om jag vill anmäla en restaurang för dålig mat och. Onlinepizza är nu foodora!

Information om telefonnummer och mobilnummer hämtas från teleopertörer. Vi hämtar informationen. Om informationen inte finns just nu kan den komma att vara. Här hittar du alla restauranger i Uppsala.


Totalt 3restauranger , faktiskt. Se betyg, recensioner och bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg