onsdag 23 oktober 2019

Roliga klipp ryssland

Ryska bilförare ★ ryska dårar ★ roliga ryska klipp ★ ryska bilkrascher ryska bilolyckor, roliga olyckor. Rysslands- klipp Lunchunderhållning. Detta kan bero på adblocker. Vårt team söker på hela nätet för att hitta nya underhållande videoklipp från hela världen. Så lägg av med att vara uttråkad och njut!


Hemmafrun Candace, som gör någonting roligt bara för sig själv, är en inspiration.

Med hjälp av kameror har vi kunnat ta del av många roliga klipp från ryska motorvägar och övriga delar av landet. Många klipp från Det är halt på ryska vägar spelades in med hjälp av just såna kameror. Alkoholens kanske största fördel är att den får människor att skämma ut sig lika mycket som Farbror Torsten skämmer ut sig nykter.


Bara tack vare det kan vi nyktra och ordentliga människor hånskratta åt alla fyllon och alkisar i dessa klipp. Ryssar som gör saker är en femte. Allt fler börjar nu få Internet och väldigt många tittar på och laddar upp sina klipp. Här samlas kul klipp på.


Sjukt roligt - roliga bilder och filmer från nätet.

Att sätta på sig byxor på överkroppen är ju ungefär lika smart som att cykla utan framhjul. Det är dubbelt så mycket som genomsnittet i Sverige. Gillar du roliga klipp , fails, söta djur, pranks, kattungar och galna ryssar? Då har du hittat rätt! Hutlöst roliga klipp på roliga saker hittar du här!


NYA ROLIGA KLIPP VARJE DAG! Sections of this page. Men via kan du få se hur andra klipper sig själva och vilka tekniker de använder. Vill du klippa andra, din partner eller dina barn, kan du hitta videos med professionella frisörer som delger sina bästa knep och visar hur de klipper sina kunder. Innan du ger dig på att klippa någon borde du alltid träna med en provdocka först.


Robert tröttnar på programledaren - haha roligt klipp , Robert Gustavsson pratar ryska. Verkar vara en rolig kryssning! Den oktober är det KVN i Stockholm. KVN är en förkortning av Klub Vesjelyh i Nahodtjivyh på svenska ungefär Klubben för de roliga och kvicktänkta.


För den som inte känner till KVN så finns information om KVN på. Eller varför inte kolla in nedanstående klipp på som visar en KVN final. Kan endast ses i Sverige Om rättigheter på svt.


Fler avsnitt ur Dolda kameran Dolda kameran: Den tunga.

Läs de allra dåligaste skämten här. Man brukar ofta säga att torra skämt är platta, grova, vulgära eller. Allt från kul djurfilmer till raseriutbrott och förolämpningar.


De nyaste klippen finns nedan och kategorierna finns i menyn till höger. Roliga video- och filmklipp att ladda ner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg