tisdag 15 oktober 2019

Rhodos vattenland

Boka Rhodos Beach Hotel Rhodes nu Missa inte chansen, boka nu! We are Rhodes hidden treasure. Water slides, artificial waves, pools with original games for all ages and for real endless summer fun. Located next door to the.


Vattenland i närheten av Rhodos stad. Med start bara några kilometer från pulsen i Rhodos stad ligger en familjevänlig region som heter Kalithea.

Här finns gott om fina stränder och sköna orter som är enkla och trivsamma att vistas i. En av de största orterna i regionen är det pittoreska och genuina Koskinou, som är känt för sina speciella byggnader i färgglada färger. Letar du efter hotell som har vattenland med vattenrutschkanor och lekpooler? Då har vi några bra hotelltips till dig.


Här har vi samlat alla våra hotell på Rhodos med vattenrutschkanor och lekpooler. Hotell perfekt för dig som reser med barn. Sun Palace - Faliraki, Rhodos Iiiii, håll hårt i badringen!


Du kan förvänta dig mycket bus, skratt och fartfyllda bad.

Ixia är en populär och familjevänlig semesterby, belägen intill en två kilometer lång klapperstensstrand på Rhodos sydvästra kust. En del menar att Ixia ligger i ett av de vackraste områdena på hela Rhodos. Discover and explore all map’s areas.


Boka ditt hotell hos Expedia! Här finns det vattenrutschbanor och kanske även en strömkanal och andra vattenlekar. Här kan du enkelt jämföra priser och läsa recensioner om alla våra hotell.


Rhodos vattenland är en av Europas största vattenparker och passar både stora som små. Från Rhodos stad går det dagligen gratis bussar som åker hela vägen till vattenlandet. Taxi dit kostar ungefär euro.


Man kan också hyra moped eller bil och köra dit på egen hand. De finaste stränderna, mysigaste. Här får du tips och inspiration om du funderar på att åka till Rhodos.


Festa loss med billiga drinkar, skön housemusik och nya glada vänner från hela världen. Om ork finns kvar väntar här även Europas största vattenland och bussen kostar bara euro till Rhodos stad. Historia i gamla staden i Rhodos. Mysiga medeltidsgränder med små butiker som gör en promenad i gamla staden i Rhodos till ren. Rhodos ljuvliga östkust Längs Rhodos östkust ligger pittoreska byar och moderna turistorter och med Apollo kan du välja hotell och resmål helt efter egen smak och önskemål.


I Kalithea och Faliraki kan du förlora dig i pittoreska kvarter och fina badstränder som är som gjorda för fartfyllda vattenäventyr.

Välj bland ett stort utbud hotell till bra priser. Ingen bokningsavgift tillkommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg