måndag 4 mars 2019

Petanque klot

Vi har klot för bouleintresserade i alla åldrar. Allt för boule hittar du i Boulebarstore. Boules de pétanque Obut, boutique officielle de la marque du 1er en pétanque JavaScript verkar vara inaktiverat i din webbläsare. Kloten har samma form som solen.


Kvalitet är det magiska ordet hos Obut och allas gemensamma angelägenhet: Produktkvaliteten, som är resultatet av en avancerad teknologi, rigorösa och ständigt upprepade kontroller, engagemang från allas sida och en funktionell anpassning.

La boule bleue, MS Pétanque , KTK Pétanque och Boulenciel. Genom dessa fabrikat kan vi utlova absolut bästa kvalité och världsledande tillverkning av bouleklot. Eldera, en Fransk leverantör av sportkläder. Titta genom sidan, här hittar ni allt inom pétanque.


Vi har bouleklot som passar din spelstil och personlighet. Det lag som ligger längst ifrån får då kasta ett klot igen. En ny jämförelse görs.


Så fortsätter det tills att ena laget har kastat det antal klot det disponerar.

Därefter kastar det andra laget sina resterande klot. När alla klot är kastade får det lag poäng för alla klot som ligger närmare lillen än motståndarens närmaste klot. Komplett bouleset för den hängivne boulespelaren. Setet består av klot i metall, lillen i trä, mätband och en både praktisk och slitstark aluminiumväska. Boule, eller petanque som det egentligen heter, har sitt moderna ursprung i Frankrike.


Boule spelas med fördel på hårdlagt underlag som en grusplan eller liknande. Vilken diameter du ska ha beror på din hand. När du håller klotet i handen ska tummen precis nudda pekfingrets översta led.


Välkommen till Klotskallarna Boule Petanque. Att spela boule är ett perfekt sätt att mötas. Samla ihop kollegor, kompisar eller familjen och låt er bli omhändertagna av våra bouleinstruktörer. Ha en Kick Off hos oss, så fixar vi mat eller fika.


Vi är en breddklubb där alla kan vara med. Gammal och ung, nybörjare och elit. Räfflingen på kloten har flera syften. De skall ha en diameter mellan 7mm och 8mm.


Mycket räfflor bromsar också klotets framfart något, som naturligtvis är bra för läggarna.

Helt släta klot vill skyttarna ha. Sägs ge bättre precision om inga räfflor stör när klotet släpper från handen. De bästa kloten De bästa kloten på marknaden är högkvalitativa med tillverkarnas exakta mätningar under tillverkningsprocessen. De är halvmjuka men beter sig som mjuka klot dvs stannar bra vid skott och minimal studs. Hos oss kan du spela Boule på många olika sätt.


Droppa förbi och spela en match Speedboule, fri bana på Open Court eller planera in en helkväll med extra allt! Don Camillo Boule Club. Den lokala klubben med ca.


När samtliga klot är kastade får man poäng efter hur många bouleklot laget har närmast lillen. Spelet fortsätter tills något av lagen fått ihop poäng. Boule eller petanque är ett härligt spel.


Acrobat Reader Många av våra nedladdningsbara filer är i PDF-format.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg