onsdag 6 mars 2019

Vackra platser i europa

Jämför priser och läs omdömen. Denna plats har förtjänat sig en plats på UNESCO:s lista av världsarv och består utav vackra urskogar, fjäll och vattensystem. Om ingen känner till det så kan en enkel titt i kartboken tala om att E45:an startar i Catánia på Secilien längst ned i Italien! Colmar, Riquewihr, Ribeauville, Bergheim, Kaysersberg, Bernasdwiller m. En kontrastrik ö där snön ligger kvar på de mäktiga bergen långt in i juni, samtidigt som folk njuter av de vackra badvikarna på västkusten och de långa stränderna på östkusten.


I boken kan du bland annat läsa om olika länders odlingsområden och vinsorter, kända vingårdar, druvtyper och festivaler.

Varje tur presenteras på en karta där vingårdar, slott och andra platser väl värda ett besök är utmärkta. Bara timmar från våra hem ligger faktiskt vyer som många drömmer om att få se. Utan längre introduktion - här är vår lista över Norges häftigaste platser. Vilka är egentligen de bästa platserna att fria på?


Vi har valt ut några av de mest romantiska platserna att fria på, ställen ni kommer att minnas för alltid. Funderar du på vart du ska resa i sommar? Man behöver inte resa till andra kontinenter för att hitta fantastiska platser.


Dock finns det betydligt mer att se och så kan det nog vara även för övriga platser som CNN tar upp i sin lista men man kan se den som en utgångspunkt för att utforska mer om de olika platserna. Här listar Destination.

Vackra byggnader, mysiga gränder, fantastisk mat och lika fantastiskt utbud av svalkande gelato – allt medan ni omger er av turkost vatten. När ni blir trötta i promenadfötterna kan ni alltid hoppa ner i en gondol för en romantisk färd längs de italienska kanalerna. Läs även: Åk till Ligurien, en av italiens läckraste regioner. Denna lilla trevliga stad på västkusten i Schleswig-Holstein är väl värd ett besök.


Vi gjorde ett stopp på vår påskresa och det blev riktigt trevlig upplevelse. De flesta slotten har funnits på plats i så otroligt många år vid det här laget och kan därför bjuda på mycket historia som kanske främst är intressant om man har intresse för de europeiska kungligheterna men även för den som kanske inte vet så mycket om slott kan imponeras av hur vackra slotten faktiskt är. Ja, det är något vi motalabor redan vet.


Den amerikanska nyhetssajten CNN Travel har listat de vackraste platserna i vår världsdel – och Vättern är en av dem. Med sina 1kilometer är den svenska sjön, Vättern ett praktexempel på en Skandinavisk sjö. En destination per land har fått plats. Data från MasterCard har kombinerats med information från europeiska resebloggare och turistexperter. Sverige representeras av Visby och Gotland.


Resmålen har sedan rankats baserat på hur vackra de är, hur mycket turister där finns, boendekostna bekvämlighet betalningsmöjligheter. Europas tio bästa platser. Mallorca bjuder på många fina platser och finast av allt är förstås det oerhört vackra Peak District i U. Och det är klart att det finns många fler platser men var de som först dök upp:-).


Det gäller allt från att se natur och djurliv till sevärdheter och upplevelser. Gå under jorden i en tenngruva.

Plats : Cornwall, England Under flera hundra år var Cornwall i sydvästra England en av världens viktigaste områden för. Många av dem mest eftertraktade resmålen ligger tusentals mil ifrån oss, men det behöver inte vara platserna som är längst bort som har mest att erbjuda. Det finns många vackra platser att besöka i världen!


När dagsbesökarna lämnar öarna visar sig Ria Formosa från sin allra bästa sida. Sugen på att besöka en riktig vykortsö?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg