måndag 25 mars 2019

Hångla synonym

Spring ut i våren och hångla upp vilken poesi ni vill! Men i stället för lättklädda kvinnor och adrenalinstinna muskelberg bjöds publiken på två smala européer som började hångla och ta av varandra kläderna i brottningsringen. Nu syns hon snart hångla upp Helena Bergström i SVT:s kostymdrama om Selma Lagerlöf. En synonym (av grekiska: syn = samman och onoma = namn) är ett ord som har samma betydelse som ett annat ord.


Det mycket ovanligt att två ord har exakt samma betydelse varför synonymlexikon oftare betonar nyansskillnaden mellan två eller flera ord med liktydig betydelse.

För att hitta total synonymi jämförs oftare ord med fraser. Mer information om hångla. Vi har totalt två synonymer till hångla , men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för hångla , men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.


WEBB MEDIA I BOLLNÄS AB ORG. Hångla synonym , annat ord för hångla , Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av hångla hånglar hånglat hånglade (verb). Lös korsor hitta ord med liknande eller samma betydelse.

Exempel på hur hångla används i svenska tidningar. Paret hånglar glatt och intensivt. I inlägget beskrivs två personer som gjort olaga intrång i ett fläktrum för att hångla. Nedan hittar du rätt svar och synonym på hångla Korsor om du behöver mer hjälp med att avsluta ditt korsord fortsätter din navigering och prova vår sökfunktion.


Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Hångel synonym , annat ord för hångel, Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av hångel hånglet (substantiv). Konjugation und Verbformen 555. Hångla på svenska med böjningar och exempel på användning.


Hitta information och översättning här! Swedish to Spanish including synonyms , definitions, and related words. Synonymer är ett gratislexikon på nätet. Knopp fäste grep handtag hank klinka krycka skaft trycke vred öra. Den synonymlexikon, motsatsord.


English dictionary containing information about the meaning, the spelling, synonyms and more.

We answer the question: What does hångla ‎ mean? Oversettelse av ordet hångla fra svensk til norsk, med synonymer, antonymer, verbbøying, uttale, anagrammer og eksempler på bruk. Hänga Läpp — synonymer 1. En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet.


Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är hångla synonymt med tungkyssas, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart. Oftast kan det vara svårt att hitta synonymer till ord. Allt för att göra det enklare för dig. De står i varje skrymsle och vrå och dricker, skriker, dansar och hånglar.


Han hade sökt igenom varenda vrå av både hus och ateljé utan att finna dem. Bort med Alexandra Vind-Frijs! Det luktade gammal fröken i varje vrå av huset. Från sin vrå stirrade mannen dystert på henne med den slocknade pipan i munnen.


Vad är en synonym och ett motsatsord? En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt. Betydelsen är ’smekas, vänslas’ eller något lite grövre än så.


En dialektal synonym till hångla är tjala (vanligtvis uttalat med å-aktigt a-ljud), men detta ska vi inte fördjupa oss i nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg