måndag 18 mars 2019

Roliga aktiviteter för vuxna

Här är en av många roliga festlekar för vuxna som kan locka till skratt, irritation och lite allt möjligt. Den kräver lite påhittighet och planering. Förslag på namn kan vara, Hemliga uppdrag, eller nåt sånt. Festleken blir allra roligast om det till festen är bjudna folk som inte känner varandra sen tidigare.


Här hittar du aktiviteter till företagsevents, teambuilding, kickoffer, konferenser, möhippor eller svensexor – något för alla tillfällen.

Använd snabbkommando: för att söka efter produkter i alla kategorier. Kluriga lekar för vuxna. Det är inte bara i femkamp man brukar dela in i lag utan lag är också viktigt när man tävlar i mer kluriga lekar såsom frågesporter för fester och musikquiz och escape games för vuxna.


Många vuxna föredrar kluriga lekar för vuxna och roliga lekar framför dricklekar som förekommer ofta under studentåren. Vi tipsar om olika sporter som t. Det finns en massa roliga saker att göra och uppleva i Stockholm. Ballbreaker eller O´Learys för att kombinera både mat, dryck och aktiviteter – perfekt för familjen.


Den som hör låten ska nynna, lalla, vissla elelr på annat sätt framföra låten man hör utan att sjunga texten.

Upplagt för väldigt många skratt, då de flesta låter ganska tonöva då de nynnar till något som bara de själva hör. Fler roliga festlekar för vuxna här. Teambuilding övningar är inte bara roliga att genomföra, de hjälper även till att skapa en starkare gruppkänsla.


Klart man ska ha lekar på festen! Här har vi samlat våra tips på de bästa lekarna för alla fester, kluriga lekar som passar både vuxna och barn. För att lekar ska passa vuxna krävs att den vuxne har barnasinnet kvar! Då kan man ha otroligt roligt med lekar på en fest. Många av lekarna passar både barn och vuxna och gör det enkelt att leka tillsammans när det är både barn och vuxna på festen.


Ibland behöver lekarna anpassas lite efter ålder. Som det klassiska gamla spelet, fast med människor i stället för brickor. Du behöver ett rutmönster med nio rutor (eller fler om ni är många och vill ha en större utmaning), och papper numrerade 1-8. Ställ er i varsin ruta och lämna sista hörnet tomt. Blanda alla papper och dela ut till deltagarna.


Lekar för stora och små, inomhus och utomhus Här kan man hitta roliga kalas- party och festlekar som är roliga. Om man ska vara värd eller värdinna och har bjudit in folk som du vet inte känner varandra sedan tidigare så kan det vara smart och roligt att leka festlekar. Festlekar perfekta när man vill att festen ska blir mer rolig ! För aktiva barn och vuxna som också vill leka!

Men ingen julfest är komplett utan roliga lekar och aktiviteter ! På Kalasguiden hittar du många tips på jullekar, både för vuxna och barn. På julafton när barnen lekar med sina nya leksaker kan de vuxna passa på att leka sina jullekar. Aktiviteter och saker att göra i Karlskrona Välj. Ett ställe där barn och vuxna har kul tillsammans!


Roligt för alla åldrar! Vi på grapevine erbjuder massvis med färdiga festlekar för alla tillfällen och sällskap - här finns allt från en kul festlek till julfesten på jobbet, till ett musikquiz för grillfesten med vännerna! För inspiration och lekar till fest för vuxna läs mer hos firafest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg