måndag 11 mars 2019

On trazi nju dijaspora

Ako vam je potrebna devojka za vezu, ovo je pravo mesto za vas. Dame koje traže partnera mogu ovde pronaći kontakt. Nekretnine, posao, brak inostranstvo, lični kontakti, upoznavanje, posao u inostranstvu, Srbija. Dragi korisnici, kontakt poruke su trenutno isključene, biće u funkciji vrlo brzo.


Bračne ponude za život udvoje u zemlji i inostranstvu. Prednost imaju djevojke iz dijaspore godine nisu važne.

On trazi nju ili par WIEN. Samo ozbiljne ponude Lazovi i foliranti STOP. Upoznajte momka ili zrelog muškarca sličnih interesovanja, za zabavu, druženje, vezu bez obaveza.


Svake godine hiljade osoba pronađe ljubav na Ljubavnaveza. Zdravo, imam godina. Kosa mi je Crna, a boja očiju Neodređena. Trenutno želim Avanturu.


Organizujem bogat program sve u cilju dobrog provoda i sto prijatnije opustajuce,roman.

Share this Page with friends to help more people learn about it. Kojoj je potreban smestaj. Beogradjanin godina. Zivim sam, materijalno sam situiran. Mozete da me pozovete u bilo koje doba dana ili noci.


Upoznajte devojku ili zrelu damu sličnih interesovanja, za zabavu, druženje, avanturu, vezu bez obaveza. Oglasi lične prirode za ljubitelje avantura. U horoskopu sam Djevica.


On Trazi Nju - Ona Trazi Njega. Stranice za upoznavanje. Slobodna plavusa,godine, trazi muskarca do godina,bez dece,iskljucivo za brak. Najveći balkanski ljubavni oglasi.


Pronađite partnera za vezu, brak, druženje i ostalo. Ljubavna Veza vam pruža mogućnost da brzo i jednostavno stupite u kontakt. Sa kupcima, punođačima usluga ili vašim klijentima možete komunicirati putem prepiski na našem sajtu.


To znaci da si drugacija i da imas nesto za sta druge ze. Normalan iskren i ozbiljan.

Ako ima neka ozbiljna osoba neka se javi. Nije mi bitan vaš ljubavni status. Broj topica bi trebao da govori o tome ko koga vise trazi a ne broj postova. A veliki broj postova na podforumu Ona trazi njega bi trebao da ukazuje da je veci broj muskaraca koji se odazivaju na pozive devojaka nego li obrnuto.


Privatnik zaista ok izgleda god. Koji je uvjek na putu i uvjek u guzvi koji naporno radi i kojemu je potrebno malo opustanja. Muskarci i momci raspolozeni za upoznavanje i druzenje.


Gospodar a trazi poniznu i poslusnu de. Trazim damu koja moze da bude:dama.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg