fredag 15 mars 2019

Ist växjö

IST Home möjliggör för nätverket runt ett barn att samverka för att bära det från litet barn till flygfärdig vuxen. Vi skapar en värld där du och dina barn kan utvecklas tillsammans med andra. IST Everyday består av produkterna IST Administration, IST Lärande, IST Schema och IST Everyday Services. Nu är IST lärande igång på Braås skola. Elever och vårdnadshavare har möjlighet att logga in och följa elevens utveckling.


För dig med barn i förskola eller skola i Växjö kommuns kommunala skolor har vi en lärplattform med säker inloggning – IST Lärande. Du loggar in med BankID i lärplattformen och kan sedan hitta information om ditt barn från förskolan eller skolan. Växjö kommun väljer IST Lärande till förskolor och skolorEdtechbolaget IST har vunnit upphandlingen av digitalt systemstöd till Växjö kommuns förskolor och skolor. IST Lärande levde upp till kommunens krav på ett systemstöd som är hållbart, flexibelt, tillgängligt och effektivt för lärandeprocessen. IST Support Vi som arbetar med support är kunniga inom både verksamhet och teknik.


Vi strävar efter personliga kontakter för att du som användare ska få en så. Välkommen till lärplattformen Its learning! Här hittar du alltid de senaste upplagorna av kursplaner, studiematerial och arbetsuppgifter som är knutna.


Ist växjö

With the most modern system for school administration, a new innovative learning platform, efficient support for scheduling and new solutions for improving communication between school and home, we help teachers, students, parents and managers to be their very best – Every day. Hitta och få information om ist växjö i Växjö och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. I över trettio år har IST utvecklat IT-lösningar för en skola där alla. IST till Nordens ledande leverantör av.


Vårt erbjudande idag, IST Everyday, omfattar lösningar för Administration, Lärande och Schema. Då behöver du skriva ut din ansökan och skicka den till din hemkommun, som sedan skickar den vidare till Växjö kommun. Du skriver ut din ansökan på Mina Sidor, under dokument. Behöver du hjälp med detta är du välkommen till oss på Kronobergsgatan 18.


Ist växjö

Det är 6 av aktiebolagen i Växjö kommun som har högre vinst per anställd än IST AB, motsvarande siffra för Sverige är 6. På väg till Arbetsförmedlingen Växjö ? Skriv in dig digitalt istället och boka samtidigt tid för ditt första möte med en arbetsförmedlare. IST has worked side by side with schools for more than years. We help build the schools of tomorrow and a future in which we can all learn more.


Pedagog Växjö är en sajt för oss och av oss som jobbar i någon av Växjö kommuns kommunala eller fristående verksamheter för barn och unga. Här delar vi med oss av vårt eget arbete, inspireras av varandra, hittar nyheter och växer i våra uppdrag. Innehållet byggs upp av oss alla tillsammans. Detta stö “ IST Lärande”, berör samtliga lärare, elever och vårdnadshavare inom Växjö kommun.


Upphandlingen som föranledde avtalet med IST genomfördes utan att man förankrade kravspecifikationer i reella behov hos lärarorganisationer på våra skolor. Ist AB är ett mellanstort aktiebolag med 1anställda. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta. Testa kostnadsfritt i tre månader.


Vi har kurser inom musik, dans, teater och bild. De är tänkta för dig som är från år t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg