tisdag 26 mars 2019

Kattungar skåne

Söta kattungar i Skåne län. Det finns totalt 1kattuppfödare eller katterier som säljer kattungar på totalt olika orter i Skåne län. Det kan i Skåne vara svårt att hitta den sötaste kattungen av den kattrasen som ni vill till ett bra pris.


Kattjouren är en förmedling för livräddande hjälp till hemlösa och oönskade katter. Den billigaste annonsen finns tillgänglig för Kr. Kolla alla annonser från. Beskriv vilken katt ni blivit intresserad av och hur er. Just nu har vi intagningsstopp och kan inte ta emot fler katter.


Vi kommer inom kort att lägga ut dem på vår hemsida för adoption, och det är både vuxna katter och kattungar. Om du funderar pÃ¥ att skaffa en kattunge eller ung katt, kanske som kompis till din egen ungkatt, tänk dÃ¥ pÃ¥ att du gör en dubbelgod gärning genom att skaffa din katt genom en livräddarorganisation för katter som Kattkommando Syd! Vi tar hand omupphittade kattungar och katter som ansvarslösa människor slängt ut. I våra ögon är katten. Stockholm, Göteborg, Skåne eller någon annanstans i Sverige.


I helgen bestämde vi oss för att adoptera en sådan katt. Hur fastställs Rädda Kattens förmedlingsavgifter? Väljer du en katt från oss får du en vän för livet! Ibland blir det inte som man har tänkt sig, och då kan en omplacering vara det enda rätta. Här har du möjligheten att efterlysa en ny matte eller husse som kan erbjuda din katt det perfekta hemmet.


Lägg upp en annons och leta blivande ägare till dina kissar. Har du en kull kattungar ? Under rubriken leveransklara kattungar kan din annons ligga kvar tills kattungen är månader, sedan tas den bort. Här hittar du de kattungar och katter som just nu är redo att flytta till nya hem.


Kattungar skåne

Ragollen är en underbar och familjekär katt som ständigt vill vara i händelsernas centrum. Vårt mål är att få fram katter med ett stort hjärta och vi vill att du hos oss ska hitta en vän för livet. Vi bor i Sundets Pärla – Helsingborg i nordvästra Skåne. Vi finns i Barsebäckshamn i Skåne och är uppfödare av norska skogkatter i liten skala i hemmiljö. Alla katter som placeras avmaskas, öronmärks och kastreras innan de placeras ut i nya hem.


Kattungar som är för unga för kastrering vid placeringen, kastreras i efterhand. Vi har §tillstånd från Länsstyrelsen. Kostnaden för kastreringen betalas då av Djurens Vänner.


En avgift för att täcka delar av våra omkostnader tas ut i samband med placeringen av ett djur. Rasringens uppfödare i Skåne. Tänk på att alltid ta referenser och kolla upp hälsostatusen på föräldrarna innan du köper en kattunge. Maine Coon-Katten rekommenderar uppfödare att följa PawPeds hälsoprogram för rasen och testa sina avelskatter för både HCM (hypertrofisk kardiomyopati) och HD (höftledsdysplasi).


För köpare, läs informationen Att köpa Sibirisk kattunge. Inavelsgrad Vi rekommenderar att inavelsgraden på generationer är max och helst lägre än så. Inavelsgraden ökar risken för genetiska defekter som kan leda till sjukdom.


Kattungar skåne

HCM-test Borde inte vara äldre än ett år för föräldradjuren om dessa är under år gamla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg