onsdag 20 mars 2019

Hawaii sevärdheter

Här får du konkreta tips på sevärdheter , aktiviteter, utflykter och andra saker man absolut inte får missa när man är på semester på Hawaii. Den underbart vackra ön Oahu erbjuder en oändlig mängd av aktiviteter och sevärdheter. Men med det sagt så gör de goda drinkarna, den levande musiken och restaurangens fördelaktiga läge mitt i smeten att den ändå är värt ett besök.


Här bor de hemlösa i husvagnar eller på stranden och byarna är lite ruffigare. Men människorna är vänliga och stränderna är fantastiska.

På väg norrut ligger kultstranden Makaha där många surflegender lärt sig surfa. Besök sevärdheter som ananasplantage, hemliga små vikar med bedårande stränder, konstgjort perfekta Ko Olinas lyxhotell och oklanderliga strand eller slå er ner vid norra kusten på ett laid back café långt ifrån Starbucks. Här finner man Honolulu, Waikiki och Pearl Harbour. PÅ Oahu finns också goda möjligheter att surfa, snorkla och dyka. I Hawaiis vatten finns ett fantastiskt rikt djurliv, och vattnen är otroligt klara.


Bland annat hör det till vanligheterna att möta både havssköldpaddor och ibland även delfiner under dessa snorklingsturer. Packade stränder, stora shoppinggallerior och turistanpassade attraktioner. Vi har all information du behöver, från priser och tider till valmöjligheter.

Ja, registrera mig till att få information om nya rundturer, sevärdheter , erbjudanden och rabatter. Pass till Pearl Harbor Tours inkluderar USS Arizona Memorial, Battleship Missouri Memorial Admission, USS Bowfin. Läs mer om Hawaiis öar. Utflykter och sevärdheter Nedan visas några exempel på intressanta turer.


Pearl Harbour - Honolulu City Tour Pearl Harbour är ett namn som starkt förknippas med Hawaii. Till minne av attacken har man byggt ett monument invid USS Arizona. Turen visar också Honolulu inklusive Chinatown, Iolani Palace, Punchbowl Cemetary med mera. Du sökte efter Honolulu bland Travelmarkets sevärdheter. Nedan kan du se alla sevärdheter , som hittas på din sökning med: Honolulu.


Det finns faktiskt inte så mycket att göra på Lanai. I december åker vi två veckor för att utforska dessa öar en andra gång. Det går enkelt att ta sig mellan dessa öar med så kallade “island hopper planes”. Sevärdheter Speciellt nordvästra sidan av Maui är vacker.


Här ligger den trevliga staden Lahaina med ett stort utbud av shopping och många bra restauranger i olika prisklasser. Lahaina är en gammal valfångarstad och den ligger ett par kilometer från Kaanapali. Det mesta av staden är nu historisk mark med många vackra gamla byggnader.

Hawaii Biljetter till sevärdheter från Viator. Fortsätt din resa till den historiska surfstaden Haleiwa. Strosa runt och kolla in affärer och konstgallerier i detta konstnärliga samhälle innan du går till ditt slutliga stopp. Här hittar ni alla möjliga upplevelser, dagsturer, biljetter och aktiviteter som ni kan göra på en USA-resa till lägsta pris. Lanai erbjuder jämfört med resten av Hawaii.


Kauai kallas The Garden Isle, trädgårdsön. Många resenärer anser Kauai vara den vackraste av Hawaiis öar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg