fredag 9 november 2018

Tips på bra hotell i barcelona

Lågpriser på hotell i Barcelona. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Hitta och jämför exklusiva erbjudanden på hotell.

Hotel Room Mate Emma Man behöver inte ruinera sig för att bo bra i Barcelona. Det finns många lyxiga varianter, men även flera mysiga och riktigt fina hotell till ett lite lägre pris. Room Mate Emma är ett modernt och coolt hotell i närheten av Gaudís modernistiska skapelser, trendiga barer och riktigt bra shopping. Vad är mer perfekt än ett svalkande dopp i sommarhettan, följt av en god drink efter dag på stan? Hotellet har stora rum som även passar bra för dig som reser med små barn, barnsäng lånar du gratis.


Pris från cirka 9kronor per natt. Dom kommer absolut komma till användning när vi ska dit slutet av augusti! Men snälla säg mig vad hotellet ni bodde på hette,eller andra hotell precis i närheten.

Blir alldeles snurrig när jag letar på hotels. Catalonia Catedral är dock mitt favorithotell, förutom att det ligger väldigt centralt har de en fantastisk pool på takterrassen och en enorm frukostbuffé. Det bästa är att allt är sorterat efter årtal vilket gör det lättöverskådligt. Fråga Africa som jobbar här efter tips.


Hon är en riktig vintageguru. När du går ut genom dörren hittar du dessutom flera andra bra vintagebutiker på samma gata. På lördagar ordnar de en gemensam loppmarknad med ännu bättre priser. Ett femstjärnigt hotell mitt i stan. Väldigt tjusigt och med en enormt bra restaurang belönad med en Michelinstjärna.


Och med en underbar takterrass att sitta och dricka vin på om kvällen. Inte minst under inrikeskriget på 30-talet och Francos påföljande diktatur. Läs riktiga recensioner - boka nu!


Find hotels i barcelona. Så det är också en av de bästa takpoolerna i Barcelona. För dem som inte bor på hotellet och njuter av poolen, gå till restaurangen Arola på samma våning och med egen terrass.


Bästa brunchen i stan. Färska råvaror och minst sagt spektakulära uppläggningar.

Acai bowls, Eggs Benedict, Banana bread och Nutella French toast som smakar något ut över det vanliga. Cup and Cake heter kedjan som ligger lokaliserad på ett par ställen i Barcelona. Gå in på deras hemsida och se vilket som ligger närmast dig. Parc Güell är en klassisk sevärdhet i Barcelona. Allt för en weekend i Barcelona.


Tips på bra hotell , restauranger, shopping, muséer, sevärdheter och annat som är bra att ha koll på när man åker på en. Här kan du köpa designerkläder, fynda på märkesoutlets och shoppa loss på billiga kedjor - perfekt för en shoppingresa! Där finns allt du behöver – en levande stad med bra shopping, fantastisk arkitektur, fotboll av högsta klass och en härlig strand mitt i city.


Dessutom har staden ett svårslaget utbud av tapas-restauranger. Så, vad väntar du på ? Hugg in och låt det smaka. Innan ni lämnar hotellet , restaurangen eller museet – besök toaletten!


Små ben blir lätt trötta. Barcelona brukar beskrivas som Medelhavets bästa shoppingstad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg