onsdag 14 november 2018

Gardiner skena i taket

Ledande tillverkare av Tak. Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS. Ladda ner kulörprogram här.

Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Vi är proffs på gardinskenor. Köp online hos textilgallerian. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Hos oss hittar du väldesignade och lättglidande skensystem för gardiner till låga priser. Bakom varje gardin finns en gardinstång eller en gardinskena. Den, och hur du sätter upp den, är väldigt viktigt för att slutresultatet ska bli bra.


Du kan välja en av våra gardinstänger där stången är en del av gardinlösningen.

I paketet med skenor följer det med takfästen. När ni har en skena i rätt längd fäster ni dessa små takfästen i skenan där skruven som ska fästas i taket ska sitta. När alla dessa sitter på plats i skenan så höll vi skenan mot taket och markerade vart borrhålen skulle vara. I Kirsch sortiment gardinskenor hittar du både gardinskena för tak och gardinskena för väggmontering.


Våra gardinskenor har nämligen, i en del fall, olika funktioner. Så beroende på vad du vill ha finns det en gardinskena för varje jobb! Till dig som letar efter en skena i taket skulle vi rekommendera Flexi.


Det är min egen lilla gardin regel som fungerar lika bra med högt i tak som jag själv har. Här ovan ser ni mina egna gardiner i vardagsrummet och hur jag hängt dem från en takskena. Vill ni inte ha en gardinskena som jag har ovan kan ni sätta gardinstången precis mellan vägg och tak istället. Gardinskena i tak passar perfekt till klassiska gardinlängder med fingerkrok och rynkbandskrokar eller för wavegardiner, även kallat loungegardiner. Vill du ha din gardinskena kapad till ett specifikt mått kan du enkelt såga av skenan till önskad längd med en vanlig bågfil.


En liten och nätt skena som passar till tunna och lätta gardiner. Skenan är hålslagen vilket gör att den kan monters direkt i tak , utan hållare eller beslag. Naturligtvis går skenan även att väggmonteras, då kompletterar du med skenfäste och vinkel.


En stabil gardinskena , för både tak - och väggmontering, som tåler tyngre gardinuppsättningar, helt enkelt!

Personligen älskar jag rejäla gardinerna med mycket tyg som går från golv till tak och täcker en hel vägg. På så vis skapar man en härlig ombonad hotell-känsla. Tänk på att ha tillräckligt mycket tyg så att det blir snygga ”veck” och böljande vågor och inte bara ett tyg som hänger. Det ska som sagt se rejält ut.


Uppsättning av gardiner på ett enkelt och praktiskt sätt! Som gör dem lätta att klicka i och ur på ett enkelt sätt, om man behöver sätta i fler öglor eller ta bort osv. Plannja har miljö och design i blickfånget. Tänk på att en gardinskena enkelt kan kapas och man kan också förlänga dem med ett tillbehör som man sätter mellan två stycken för en skarv.


En gardinskena behöver inte alltid vara rak. Välj ur ett stort och brett sortiment – du kan till och med få din gardinskena motoriserad om du så önskar. Gardiner på skena från taket är ett enkelt knep att få taket att kännas högre och rummet luftigare.


Ett tips är också att låta gardinerna sträcka sig. Välj bland gardinringar, stänger,. Jag är på jakt efter gardinskenor som man kan sätta direkt i taket för ett draperi som ska gå från golv till tak.


Jag har prövat både IKEAs och Gardinia, men ingen av dom funkar eftersom det blir en skarv mellan skenorna där draperiet fastnar. När det någon som har testat någon BRA skena som funkar även i skarvarna? Hej, jag kör i ena rummet med en vanlig C- skena som jag skrivat upp direkt i taket. Till det smalt veckban med krokar och glid.


Vi har gardinstänger i mässing, gul med vita fästen och mycket mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg