fredag 30 november 2018

Storytel konto

Storytel konto

Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få. Starta din provperiod idag! Låt ditt barn utforska en hel värld av berättelser i en säker miljö för barn mellan och år.


Storytel konto

Lyssna och läs obegränsat för 1kr per månad. Storytel Sverige Hur kan vi hjälpa till? Prova fritt i dagar! Idag tänkte vi kika lite på“ Mina sidor, eller kanske snarare dina sidor! Mina sidor finns för att du som lyssnare och abonnent ska kunna ha kontroll över din.


Det är inte kopplat till kontot som användes vid köpet. Reward-nummer så hjälper vi dig vidare. Sedan väljer du en typ av presentkort. Att prova är gratis och man kan starta ett konto utan rabattkod. Via en app kan man snabbt och enkelt streama eller ladda ner en ljudbok till mobilen.


Storytel konto

Med hjälp av knappar bläddrar läsaren till nästa sida. Den är bakupplyst vilken innebär att du kan läsa den i både solljus och totalt mörker. Informationen bygger på dagsaktuellt ägande hos Avanzas kunder och presenteras för bolag som ägs av minst 1kunder. Det fiffiga är att kontot finns tillgängligt för dig timmar om dygnet och här finns all information om ditt konto , din bokhylla och när ditt abonnemang förnyas. Logga in för att komma till Mitt konto.


Här är din personliga sida där du kan se all information om ditt abonnemang. Under Mitt Konto kan du byta lösenor ändra e-postadress, byta abonnemang, avsluta ditt abonnemang eller starta det på nytt om du tidigare varit kund. Du kan även se din orderhistorik. Hos Bookbeat kan flera personer prova på tjänsten samtidigt från samma konto.


Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Se till att du har en bra uppkoppling eller använder ett stabilt wifi-nät. Kontrollera att boken har laddats ner till 1 innan du börjar lyssna eller stänger appen. Antingen loggar du in på ditt konto och uppdaterar dina kortuppgifter under ”Mina sidor”-”Mitt konto ” eller så kan du behöva starta ett nytt abonnemang om det tidigare har avslutats helt – detta borde du kunna se på din kontosida.


Den här länken visas bara om du använder ett lokalt konto. Avsluta mobilabonnemang, mobilt och fast bredband samt de flesta tv-paket. I Unlimited Family ingår två konton , och detta utökas till tre konton med nästa steg, Unlimited Family Plus. Varje konto kan användas på två enheter samtidigt, en med tillgång till hela utbudet och en med tillgång till enbart barnböcker. Du går helt enkelt in på ”Mina sidor” i webläsaren (det går inte avsluta i appen), klickar dig vidare till ”Mitt konto ” och avslutar det därifrån.


För varje befintlig aktie oavsett serie erhålls en (1) uniträtt. Tre (3) uniträtter berättigar till teckning av en (1) unit. Emissionskursen är SEK.


Användarna betalar en månadsavgift och får fri tillgång till de ljudböcker och e-böcker som finns i tjänsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg