tisdag 20 november 2018

Gardinskena tak ikea

Design och tillverkning av fronter, handtag, ben till Ikeas vanligaste stommar. Plannjas ambition är att skapa bättre byggnader. Kostnadsfri inspektion!


Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Hos oss hittar du väldesignade och lättglidande skensystem för gardiner till låga priser. Gardinskenan kan enkelt kapas till önskad längd med en bågfil.

Vill du förvandla ett lager gardiner till två? Då kan du komplettera med den här skenan. Utforska våra väldesignade gardinstänger, vajrar och skenor i många olika stilar och hitta den bästa lösningen för ditt hem, i ett uttryck du gillar. IKEA - VIDGA, Takbeslag, vit, För montering av gardinskenan VIDGA i taket - inga synliga skruvar. Det behövs endast en skruv för att montera beslaget i taket.


Innehåller: takbeslag (höj mm). Passar för gardinskena med eller spår. Det är min egen lilla gardin regel som fungerar lika bra med högt i tak som jag själv har.

Här ovan ser ni mina egna gardiner i vardagsrummet och hur jag hängt dem från en takskena. Vill ni inte ha en gardinskena som jag har ovan kan ni sätta gardinstången precis mellan vägg och tak istället. I paketet med skenor följer det med takfästen. När ni har en skena i rätt längd fäster ni dessa små takfästen i skenan där skruven som ska fästas i taket ska sitta.


När alla dessa sitter på plats i skenan så höll vi skenan mot taket och markerade vart borrhålen skulle vara. VIDGA är ett flexibelt, diskret och enkelt skensystem för panelgardiner och vanliga gardinlängder. Montera gardinskenorna på väggen, i ett hörn eller i taket , och måttanpassa enkelt och snabbt genom att skarva och kapa. Skräddarsy en perfekt gardinlösning steg för steg med VIDGA planerare.


I Kirsch sortiment gardinskenor hittar du både gardinskena för tak och gardinskena för väggmontering. Våra gardinskenor har nämligen, i en del fall, olika funktioner. Så beroende på vad du vill ha finns det en gardinskena för varje jobb!


Till dig som letar efter en skena i taket skulle vi rekommendera Flexi. Hitta rätt gardinstänger för just ditt hem. Köp online eller i butik på JYSK.


Vi har gardinstänger i mässing, gul med vita fästen och mycket mer. En stabil gardinskena , för både tak - och väggmontering, som tåler tyngre gardinuppsättningar, helt enkelt! En liten och nätt skena som passar till tunna och lätta gardiner.


Skenan är hålslagen vilket gör att den kan monters direkt i tak , utan hållare eller beslag.

Naturligtvis går skenan även att väggmonteras, då kompletterar du med skenfäste och vinkel. Jag vill väldigt gärna ha gardinskenan högt upp men har jag det så blir det inte vägg till vägg då nedsäkningen inte tillåter det. Alternativ att jag utgår ifrån nedsäkningen men då hamnar skenan enbart -12cm ovanför.


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter, inspiration, de senaste. Vad tråkigt att du valde att slänga gardinskenan. I Kirsch skensortiment finns några olika skenor, nedan har vi listat de vanligaste. Dessutom kan du välja om de ska monteras på vägg eller i tak.


Välj den anvisning som matchar dina önskemål och du är snart redo att hänga upp dina nya gardiner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg