torsdag 29 november 2018

Gardinskena tak jysk

Vi är proffs på gardinskenor. Köp online hos textilgallerian. Plannjas ambition är att skapa bättre byggnader. Kostnadsfri inspektion! Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg.


Vi har gardinstänger i mässing, gul med vita fästen och mycket mer. JYSK samarbetar med välkända och pålitliga fraktfirmor över hela världen för att säkerställa att våra leveranser kommer ut på utlovad tid. Kunder kan välja mellan att få leverans till dörren eller få bärhjälp in till önskat rum i ditt hem.


JYSK är stolt att kunna erbjuda ett brett sortiment både i butik och online. Ja tack, jag vill prenumerera på nyhetsbrev via e-post från JYSK innehållande inspiration, de senaste erbjudandena, nyheter och information om aktuella kampanjer inom JYSKs samlade sortiment. Samtidigt accepterar jag villkoren för nyhetsbrevet. Mitt samtycke kan återkallas när som helst. I Kirsch sortiment gardinskenor hittar du både gardinskena för tak och gardinskena för väggmontering.


Gardinskena tak jysk

Våra gardinskenor har nämligen, i en del fall, olika funktioner. Så beroende på vad du vill ha finns det en gardinskena för varje jobb! Till dig som letar efter en skena i taket skulle vi rekommendera Flexi. Vill du ha din gardinskena kapad till ett specifikt mått kan du enkelt såga av skenan till önskad längd med en vanlig bågfil. Bakom varje gardin finns en gardinstång eller en gardinskena.


Den, och hur du sätter upp den, är väldigt viktigt för att slutresultatet ska bli bra. Du kan välja en av våra gardinstänger där stången är en del av gardinlösningen. En stabil gardinskena , för både tak - och väggmontering, som tåler tyngre gardinuppsättningar, helt enkelt! På Jula siktar vi högre. Hos JYSK hittar du alla typer av gardiner och produkter för fönsteravskärmning och fönsterskydd.


Vi vill att människor ska vilja fixa. Vi har bland annat ett stort urval av persienner, plisségardiner och rullgardiner som är klara för upphängning. Du kan även sy och sätta upp gardinerna själv och vi kan hjälpa dig hitta rätt gardinstänger, tyg och tillbehör.


Sök smidigt på vår hemsida. Kulörprogram med RAL- och NCS. Hitta närmaste återförsäljare här! Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik.


Gardinskena tak jysk

Praktiska och snygga gardinskenor. Köp enkelt hos Textilgallerian! Vill du förvandla ett lager gardiner till två? Gardinskenan kan enkelt kapas till önskad längd med en bågfil. Då kan du komplettera med den här skenan.


En liten och nätt skena som passar till tunna och lätta gardiner. Skenan är hålslagen vilket gör att den kan monters direkt i tak , utan hållare eller beslag. Naturligtvis går skenan även att väggmonteras, då kompletterar du med skenfäste och vinkel. Det är min egen lilla gardin regel som fungerar lika bra med högt i tak som jag själv har. Här ovan ser ni mina egna gardiner i vardagsrummet och hur jag hängt dem från en takskena.


Vill ni inte ha en gardinskena som jag har ovan kan ni sätta gardinstången precis mellan vägg och tak istället. En gardinskena behöver inte alltid vara rak. Välj ur ett stort och brett sortiment – du kan till och med få din gardinskena motoriserad om du så önskar. En av gardinskenans stora fördelar är att den lyfter fram själva gardinen – en gardinskena är nämligen monterad i taket och därmed knappt synlig.


För montering av gardinskenan VIDGA i taket - inga synliga skruvar. Det behövs endast en skruv för att montera beslaget i taket. Innehåller: takbeslag (höj mm).


Passar för gardinskena med eller spår. Jag är på jakt efter gardinskenor som man kan sätta direkt i taket för ett draperi som ska gå från golv till tak. Jag har prövat både IKEAs och Gardinia, men ingen av dom funkar eftersom det blir en skarv mellan skenorna där draperiet fastnar.


När det någon som har testat någon BRA skena som funkar även i skarvarna? I Kirsch skensortiment finns några olika skenor, nedan har vi listat de vanligaste. Dessutom kan du välja om de ska monteras på vägg eller i tak.


Välj den anvisning som matchar dina önskemål och du är snart redo att hänga upp dina nya gardiner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg