fredag 16 november 2018

Rfsl hbtq

Brist i stöd till hbtq - personer som säljer sex. Polisen bryter mot utlänningslagen. Idag har över 4verksamheter hbtq -certifierats, både inom offentlig och privat sektor. Gruppens mål är att vara ett forum för unga vuxna hbtq -personer, där vi får vara normen.


Vårt fokus är att stödja hbtq -personer i Uppsala genom att erbjuda en plats för personer att hitta gemenskap och vänner, och att stödja de som behöver hjälp. Vill du att vi ska komma till din skola och informera om hbtq ?

Målgruppen är hbtq -personer som blivit utsatta för trakasserier, hot och våld. Som medlem blir du uppdaterad om hbtq -frågor. Vi ordnar trygga mötesplatser, utbildar och bedriver politisk påverkan.


Nästa gång styrelsen träffas för att fatta beslut om vad vi ska göra i föreningen framöver är den december. Marianne Möllerström somnade in söndagen den 9:e december. Samtalsledare är Sven Hillert, präst i Mariakyrkan i Sätra.


Alla är välkommen att delta! Det är även mässa i Mariakyrkan kl 18.

Ta ställning för hbtq -personers mänskliga rättigheter! Läs mer och bli medlem här. H:et och b:et handlar om sexuell läggning, alltså vem man har förmågan att bli kär i eller attraherad av. Det finns massor av spännande projekt att engagera sig i och möjlighet att träffa nya roliga människor!


För säkrare, bättre och härligare sex! Välkommen att kontakta oss med frågor, funderingar, tips och idéer, eller om du helt enkelt bara vill träffas och umgås med likasinnade. Att värna om HBTQ -personers rättigheter är ett arbete som aldrig vilar och som behövs bedrivas i vårt län så väl som internationellt. RFSL Västmanland har sorg. Våld i samkönade och normbrytande relationer.


Bemöta nyanlända hbtq -personer. Hbtq – grund och fördjupning. Under två inledande kursdagar får deltagarna gedigen kunskap om kön, genus, sexualitet och sexuell läggning.


Fokus är förändring – hur kan verksamheten arbeta för att förebygga diskriminering? Vi bistår även andra aktörer i deras arbete om att skapa en bild av hur samhället är och ser ut. Flödesschema medlemskap.


Mötesplats för regnbågsfamiljer. När regnbågen grånar 2.

Isolde Snellman har under året valt att avgå som ordförande. Emma Eriksson har varit frånvarande och väljer nu att avgå. Vi tackar dem båda för året som gått.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg