onsdag 7 november 2018

Filmer 2016

Filmer 2016

Vår 10-i-topp blev en salig blandning av Wall Street-satir, ungdomsfantasy, Andra världskriget-drama, stillsam skräck, noir-thriller och feelgood-komedi och science fiction. Hitta nya favoritfilmer på Play. Se svensk och utländsk film och välj bland populära klassiker och hyllade guldkorn. Det verkar som att vi har ännu ett storslaget filmår framför oss.


Se alla dina favoriter bland videor och musik, ladda upp originalinnehåll och dela allt med vänner, familj och hela världen på. Till ” filmer som skildrar livet i en småstad” kan vi naturligtvis räkna Fucking Åmål och ovan nämnda Plötsligt i Vinslöv samt förra årets bästa svenska film som heter just Småstad. Nu kan vi även sålla Händelser i Ydre till denna skara filmer. Goliat Sebastian Ljungblad som Kimmie i Goliat. Se alla bioaktuella och kommande filmer på bio som har fått ett premiärdatum.


Att se de senaste filmerna på bio är en speciell upplevelse. Luta dig tillbaka och njut av en gemensam aktivitet tillsammans med en stor publik. Ett ovanligt jämnt år, med blivande klassiker bland filmerna. Givetvis håller vi vår lista med årets bästa filmer uppdaterad så att du som läsare alltid ska vara informerad om vilka filmer som är värda att ta sig an.


Filmer 2016

Tycker du att vi har missat någon pärla eller är det någon film du tycker att vi borde recensera? Tveka inte med att kommentera här nedanför, så kollar vi på det så fort vi kan. Du kan även se alla filmer från lanseringskonferensen här () Från ÄBIC till IBIC. Ann-Kristin Granberg, Maria Rude, Åsa Wassbäck, Erik Wessman och AnneMarie Danon från Socialstyrelsen beskriver utvecklingsarbetet från ÄBIC till IBIC och vilket stöd socialstyrelsen ger.


Det är ungefär allt som är känt i skrivande stund. Jo, Benicio Del Toro ansluter som något slags skurk också. Denna dramafilm är baserad på verkliga händelser och riktiga avslöjanden. En modern version av Alla presidentens män, om du vill.


Och det vet vi ju alla att det är inte fy skam. Hennes bitterhet är malplacera hans självömkan är kokett och dum. Utmärkelser till svenska filmer och filmarbetare Arne Mattsson 1år - för tapperhet i film.


Jan Lumholdt gör ett summeringsförsök av en åtta decennier lång karriär. Här kommer min personliga Top 1lista genom tiderna. Den är inte i rätt ordning just nu men början av listan är iaf i rätt ordning, resten.


Sign in to like videos, comment, and subscribe. Välkomna till höstens filmer ! Programmet i sin helhet hittar du i dokumentet längst ner på sidan. Vårens filmer är medlemmarnas val.


Hos oss hittar du ett brett urval av barn- och ungdomsfilmer. Vi samlar, recenserar och betygsätter mängder med olika barnfilmer för både stora och små. Jämför priser och läs recensioner på Filmer. Viaplay erbjuder film på nätet för hela familjen.


Timur Bekmambetov med Jack Huston och Nazanin Boniadi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg