måndag 19 november 2018

Dinosauriernas planet youtube

Dinosauriernas planet youtube

Pappa Kapsyl 289views. Kanaler på : Snokenification, Kanal m. Vad skedde på Jorden innan Gud skapade människan? Jo, det var mycket som skulle göras. Men varför så Komplicerat? Med ny animationsteknik återskapar BBC dinosauriernas guldålder och de.


Dinosauriernas planet. Please try again later. Brittisk dokumentärserie. Dokumentärserie i tre delar om när dinosaurierna härskade på jorden.


В данный момент вы не можете отметить человека на фотографии. Пожалуйста, попробуйте позже. För 7miljoner år sedan kan du se hur glaciärer täckte vår planet och när de första algerna fick liv.


This video is unavailable. Denna tredelade serie är en uppslukande visuell upplevelse översållad med spännande fakta, häpnadsväckande action och karismatiska monster. Nya rön visar att den troligen är den enda dinosaurien som lever nästan helt i vatten.


I motsats till de andra stora rovdinosaurierna äter Spinosaurus främst stora fiskar. Den fångar också flygödlor och mindre dinosaurier i närheten av vatten. Varje program visar olika dinosaurieindividers liv på dinosaurieplaneten. Serien gjordes som en dokumentär som visar hur olika dinosaurier kan ha levt, baserat på de senaste årens paleontologisk forskning.


Dinosauriernas planet youtube

From music to culture to Internet phenomen. Där kan man studera dem och få svar på hur de kan ha sett ut och rört sig. Med modern mikroskopteknik kan man också se detaljer i fysiologin, som vilken färg vissa dinosaurier hade på fjädrarna. Modern paleontologi är mycket tvärvetenskaplig, förklarar Håkan Sigurdsson, vetenskaplig ledare på Universeum. Så här har du aldrig tidigare upplevt dinosauriernas tid!


Stora boken om dinosaurier är full av fantastiska bilder med 3D-effekter som ger nytt liv åt den förhistoriska världen. Se dessa imponerande varelser porträtterade med större detaljrikedom. Sök: Föregående inlägg Cougar Town – Del säsong 4. De är stora, de kan slåss och så är det lite mystiskt att de levde för så länge, länge sedan och plötsligt försvann. På förskolan Pandan i Katrineholm är intresset för dinosaurier stort.


Vetenskapsmän kommer troligtvis aldrig vara helt säkra på vilken den största eller minsta dinosaurien var på grund av en rad anledningar, bland annat att endast en liten marginal av djur fossiliseras, att mycket av det som fossiliseras troligen inte har hittats än och att mycket av det man hittar är inkomplett. Handlingen är tunn, men trickfilmningen mycket välgjor med flera dinosauriearter man annars inte ser på film. Watch videos about our products, technology, company happenings and more.


De flesta utvecklingslinjer av dinosaurier dog ut i och med den omfattande massdöd som inträffade för cirka 6miljoner år sedan. I vår dinosaurievärld kan du lära dig allt om olika arter och hur de levde genom film, informationstavlor och dinosaurier i deras verkliga storlekar. Passar alla åldrar, liten som stor! Enligt Guinness rekordbok är serien den per minut dyraste dokumentärserien som producerats.


Kenneth Branagh var berättarröst när serien visades på BBC. Alla finns kanske inte med. Hör av dig om det är någon du saknar. När ett meteoritregn plötsligt faller ner över deras ö kastar de sig i vattnet och räddar sig i sista sekund till fastlandet. Där träffar de en grupp dinosaurier på väg mot en ny och trygg boplats.


Andy och Harriet jobbar med dinosaurieavdelningen på Naturhistoriska museet. Vad Harriet inte vet är att Andy hittat en tidsmaskin på museet som gör att han kan. Det finns nog inget djur som tänder fantasin som en dinosaurie ! Både barn och vuxna förtrollas och häpnas över dessa jättemonster när man går in på ett museum och ställer sig bredvid ett dinosaurieskelett. De kan ibland tyckas omöjligt stora och ruskiga. Lika overkliga som sagans drakar.


Dinosauriernas planet youtube

Det är de som till exempel gräver upp fossil (ben och spår efter utdöda djur och växter). Sedan försöker de räkna ut hur djuret såg ut och hur det levde. Dyk ner under ytan och upptäck en ny värld!


Rekommenderad från år och uppåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg