fredag 30 november 2018

Glitter gallerian

Handla smidigt och enkelt online med förstklassig service! Stort utbud inom skola, hobby och kontor. Giftfritt, PVC-fritt, tvättbart mm. Brett sortiment av smycken, hårprodukter och accessoarer.


Vi uppdaterar sortimentet med nyheter varje vecka.

Fri frakt vid köp över 2kr. Bli inspirerad av våra tutorials och guider samt shoppa online! Som medlem får du exklusiva erbjudanden och en välkomstgåva. Små detaljer gör stor skillnad. Här hittar du ett brett sortiment av smycken, hårprodukter och accessoarer.


Varmt välkommen in till oss! Vi är specialister på hårstyling.

Vi använder cookies för att din upplevelse av vår webbplats ska bli så bra som möjligt. Genom att besöka webbplatsen godkänner du detta. Vi erbjuder nu åtta olika håruppsättningar som passar alla olika tillfällen, fest som vardag.


Varje vecka anländer nya produkter som är rätt i tiden med en hög trendfaktor. Det är mycket glitter och glamour och det gäller genomgående för alla våra varumärken oavsett om det är nagellack eller skuggor. Det glittriga kompletteras med en sotad make up, svarta skimrande naglar och mörka läppar.


Väldigt effektfull och festligt, säger Ingela Nilsson, ägare till niid’s. Sittkoff Gallerian - Mariehamns bästa shopping. Belägen mitt i hjärtat av city erbjuder den allt man kan önska sig för lyckad shopping i Mariehamn. Från hårvår smycken, klockor och mat till teknik och köksutrustning. Här finns något för hela familjen.


Parkera tre timmar gratis i vårt garage precis under gallerian. Glitter Gallerian Nian i Gävle. Alltid nära till en bra affär! ShoppingVi har ett utbud på butiker.


På Valengallerian i Trelleborg finns ett trettiotal butiker, både välkända kedjor och mer lokala, frisör, skönhetsexperter, fika- och matställen.

Rådgivning ”Vi har en arbetsfilosofi. Det handlar om att hitta din personlighet. Du utstrålar en känsla. Den känslan är vårt arbetsverktyg.


Om det är någon gång man ska passa på att skimra lite extra så är det på nyårsafton! Liljeholmstorget Galleria är Europas grönaste galleria. I varje detalj av både bygge och drift har miljöaspekten fått styra.


Läs mer om vårt miljöarbete under miljöfliken på hemsidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg