tisdag 13 november 2018

Cykla på ven

Cyklar: Mycket bra priser Online. Alla dom senaste modellerna. Hitta din favorit hos oss! Stort utbud med kvalitetscyklar. Bästa priser hos Bikester!

Bra kvalitet till bästa pris! Vi har ett stort sortiment av cyklar och cykeltillbehör online. Handla allt från elcyklar, stadscyklar till MTB och hybridcyklar från kända varumärken. Gräs, buskar och snår längs cykelspåret innebär också risk för fästingar.


Vi finns här för att göra din dag mer spännande. Här kan du läsa om hur du går till väga för att hyra din cykel. Jag älskar Ven jag är ju skåning bosatt i Umeå sedan studentlivet och i början när jag åkte ner över sommaren hade min pappa och jag som tradition att cykla på Ven varje sommar.

Har sedan även blivit ett ställe dit jag har tagit mina påhälsande norrlänningar på utflykt. Blir så sugen att åka dit igen nu när jag såg dina bilder! När du gör din beställning godkänner du automatiskt att dina uppgifter hamnar i vår databas enligt PUL (Personuppgiftslagen). Vens Cykeluthyrning kommer inte att sälja vidare dessa uppgifter till tredje part, eller på något sätt missbruka dem. Måste ske senast kl 16.


Njut av Vens vackra natur och landskap på cykel! Om ni vill vara säkra på att det finns cyklar lediga när ni kommer till oss går det bra att ringa eller skicka ett mail för att förboka dessa. Det går inte att missa. Tänk på att det kan vara värt att förboka cyklar innan ankomsten, och att det förutom vanliga cyklar och finns att hyra barncyklar och olika slags cykelkärror. Saker att göra på Ven Tandemcykling eller vanlig cykling.


Att cykla tandem är något av det bästa man kan göra på Ven. Ven bjuder på gemytlig cykling för hela familjen. Längs turen kan ni stanna till och ta ett dopp i havet, äta en bit mat, besöka Tycho Brahe-museet eller bara njuta av naturen och stillheten. Färjan från Landskrona till Ven går året om och tar endast minuter.


En härlig dag på Ven med tjocka släkten Vad gör man en härlig sommardag med ett glatt gäng där den yngste är en liten kille på fyra år, den äldste är mormor som är och där emellan är det medelålders, tonåringar och en hund? Vi åkte till Ven för att cykla !

På Ven njuter du av lugnet och den friska luften, vacker grönska och vidunderlig utsikt. Ven upplevs bäst med cykel. Lämna bilen på fastlandet, glöm allt tråkigt som bilägandet medför. Härlig cykeltur ger dig möjlighet att njuta av varje utsikt du tycker är värd att stanna till.


Nå lätt alla sevärdheter som ön erbjuder. Klassresa med lunch inkl. I samarbete med Landskrona Stad besökte jag denna fina plats och gjorde en liten film! Vi samlas vid Venbåtarna i Landskrona, för avfärd med båten till Bäckviken. Vi börjar Venbesöket med f. Fika har du naturligtvis med dig i din medhavda fikakorg.


Vi hyr cyklar och gör besök i ett flertal. Ven är en liten vacker sagoö som ligger i Öresund och nås med färja från Landskrona. Förboka färjeturen dit och hem under högsäsong för garanterad plats på färjan.


Hyr cyklar och cykla ön runt. Venbussen kör linjetrafik på ön och tidtabellen är anpassad efter färjan. Vens landskap korsas av grusvägar och cykelstigar som leder ner till de idylliska hamnarna och sätten att ta sig fram på Ven är många.


De flesta besökare cyklar men det är också fullt möjligt att åka buss, traktor och vagn, häst och vagn eller varför inte promenera i stilla mak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg