torsdag 15 november 2018

Dagboken jag sökte dig och fann mitt hjärta

Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare. Tillsammans får de uppleva en passionerad sommar innan de skiljs åt på grund av klasskillnad och Andra världskriget. Efter år på skilda håll återförenas de oväntat.


Deras historia berättas för en kvinna på ett ålderdomshem av en gammal man som besöker henne regelbundet för att läsa historien ur en anteckningsbok. Streama direkt på hemsidan, via Chromecast till din TV eller ladda ner och.

Dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta. Det känns som ett generalfel att översätta notebook till dagbok. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.


Och när Nicholas Sparks bästsäljare omvandlats till rörliga bilder har det blivit en sällsynt sentimental historia. Som egentligen är två: ett ungt pars kamp på 40-talet för vad som socialt anses som ett omöjligt förhållande, och en äldre man som i nutid försöker hitta tillbaka till en kvinna som försvunnit in i senildemensens dimmor. Vodeville söker hos alla filmtjänster åt dig.


Författaren Nicolas Sparks har gjort sig känd för sina romantiska böcker som.

Eleven diskuterar ingående bokens stil, uppbyggnad och handling. Filmen handlar om en pensionerad försäljare som regelbundet besöker en äldre kvinna på ett ålderdomshem. Berättelsen sträcker sig över sex decennier och är historien om den tålmodiga och slitstarka kraften hos kärleken. Där läser han varje gång ur en anteckningsbok om två män som en gång i tiden var kära i samma kvinna. Deras historia återberättas flera decennier senare, med de hinder som uppsto för en äldre kvinna med sviktande minne.


Betyg: Vacker, stämningsfull romanantik. Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över miljoner böcker hos våra underleverantörer. Noah bor i South Carolina.


Filmen följer ett ungt par som möts som tonåringar och återförenas efter andra världskriget. Flera decennier senare hittas Allies dagbok av Duke, som börjar läsa den för en kvinna han regelbundet besöker på ett sjukhem. The Notebook är den ursprungliga och bättre titeln.


En man och en kvinna sitter på en bänk. Han har en dagbok i sitt knä. Bläddra milions ord och fraser på. Apor, gamla tanter och odödlig kärlek. Jag sökte dig och fann mitt hjärta.

De pratar om filmen ” DAGBOKEN – JAG SÖKTE DIG OCH FANN MITT HJÄRTA ” Jag gjorde som de sa. Jag fick några såna av min kusin som arbetar i ostaffär och efter lite färg och ett fint band ser de ut såhär. Har flera till i olika storlekar att fixa till.


Avancerad sök : DVD 10kr. Jag Sökte Dig Och Fann Mitt Hjärta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg