fredag 2 november 2018

Söka jobb på ica

Bli medlem i Unionen Student. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. ICA söker nu lagermedarbetare på heltid för anställning till deras lager i Borlänge. Lediga Ica jobb på Indeed.


Vill du jobba på ICA ? Som konsult genom oss på Storesupport har du möjligheten att få ett flexibelt jobb på ICA med fantastiska möjligheter att utvecklas.

Initialt sett brukar ett butiksjobb innebära en stor variation av arbetsuppgifter och ansvar. Inköp- och förhandlingsstrateg - Just nu söker vi vår nästa inköp- och förhandlingsstrateg till vårt härliga team på Ica Maxi Nacka. I ditt arbete kommer du arbeta både strategiskt och operativt för att stötta våra försäljningschefer inom områden som space, prissättning, konkurrent- och prisbevakning, sortimentsfrågor, ombyggnationer och planogram. Här hittar du alla lediga jobb hos ICA. Ta ditt nästa karriärsteg nu och sök aktuella jobb inom din bransch, roll och stad.


För att visa intresse måste du ha ett CV på internet. Klicka på knappen nedan och skapa ditt CV - det tar bara minuter. Läs mer om intressevisning här.


Din ansökan sparas i tre månader och under den perioden matchas den mot de lediga jobb som finns.

På denna sida finner Du eventuella lediga jobb hos oss men om vi inte har några lediga jobb för stunden är Du alltid välkommen att skicka in en spontan-ansökan med posten. Använd då vår ansökningsblankett i PDF-format som Du enkelt laddar hem och skriver ut på Din egen skrivare. Jag har ingen kassa erfarenhet, men behöver man det. Kan man inte jobba ute i butiken eller i deras lager.


Det är alltså en större butik jag har tänkt mig då. Har skrivit ihop ett CV och tänkte gå ner och snacka med personalchefen. Och på sikt kanske också inom ICA gruppen. Här kan du läsa mer om olika karriärmöjligheter på ICA Gruppens karriärsida.


När du jobbar hos oss på ICA Banken finns det en rad förmåner du kan ta del av. Givetvis från oss själva, men också från ICA och en del andra företag inom ICA Gruppen. Hitta och sök lediga jobb. Vår tjänst är till för att hjälpa dig att hitta ditt nästa drömjobb på ICA -butik. Vi har tjänster i olika delar av landet med olika roller, men enbart på ICA -butiker.


Upplagt: dagar sedan. Vi söker dig med erfarenhet av kassaarbete på ICA. Du känner väl till ICAs kassasystem och hanterar… – Se detta och liknande jobb på. Vi på JS Sverige är på en fantastisk framgångsresa och söker nu en rekryterare att vara en viktig del av denna fortsatta resa.


Som rekryterare på JS Sverige kommer du vara ansvarig för våra rekryteringsprocesser, vilket innebär att proaktivt och självständigt söka efter nya talanger till vår verksamhet via LinkedIn eller andra kanaler.

Söker jobb på Ica emil banffzzchannelll. Grant Thorntons tips till dig som söker jobb. För dig som vill söka praktik på ICA - Duration: 5:28. Vi gör det enklare för dig att söka jobb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg