tisdag 13 november 2018

Pad thai recept

Nu kan du enkelt laga den hemma! Den är mild i smaken och garneras med koriander, lime och hackade jordnötter efter tycke och smak. Kanske en ny favorit att varva fredagstacosen med. Toppas med jordnötter och lime! Släpp loss dofter av det thailändska köket vid middagsbordet.


Detta måste genast testas!

Receptet och recensionera ger mig hopp om att det är mer än gott #128578; Gjorde pad thai en gång utifrån ett recept som angav färdig padthai-sås. Det blev bara en geggig hög med nudlar och smakade inget vidare alls. När du har tillagat pad thai själv från grunden med alla tillbehör (eller ätit hos mig) så kommer du att förstå, att padthai är inte som vilken nudelrätt. Många älskar pad thai men de som har lagt ut recept har kanske inte ens testat en riktig padthai.


Vissa har sötsursås i eller massor med alla möjliga sojasåser. Street food thai style i form av en pad thai med räkor, en riktig take away-favorit. Här visar Jennie hur du lyckas med rätten i hemmaköket.


Recept på pad thai – klassisk thailändsk street food. En wokad rätt med kyckling, ägg och nudlar.

Och den går så klart lika bra att steka ihop i en stekpanna. Här ett recept på pad thai på kocken Tommy Myllymäkis goda vis. Igår lyckades jag slänga ihop en magiskt god pad thai.


Receptet fick jag av en thailändsk försäljare som jobbar i en asiatisk livsmedelsbutik, Thailaan Supermarket. Kycklingfiléer, risnudlar, morötter, chilifrukter och böngroddar är några av ingredienserna i denna rätt som sedan smaksätts med bland annat fisksås och lime. Pad thai är en klassisk thailändsk nudelrätt som du här serverar med kyckling.


Logga in för att se alla dina favoritrecept. Blanda alla ingredienser till såsen. Prova detta klassiska recept på den thailändska nudelrätten. Testa att göra din egen – det blir jättegott.


Njut av en god och smakrik måltid som tar dig att tillaga. Pad Thai med jordnötter, fläsk, ägg och räkor - mums! Lär dig hur man gör Pad thai på ett smart sätt.


Alla våra recept är SmartPointsberäknade. Stek dem frasiga och gyllenbruna i majsolja. Låt rinna av på hushållspapper. Mixa jordnötterna i matberedare till ett grovt mjöl.


Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen.

Man måste liksom låta fantasin arbeta då man bara handlar vegetariskt och det är så skoj! Det är lättare än du tror att laga en välsmakande asiatisk middag. Här är fem thailändska recept som alla bara tar minuter att fixa!


Bli en mästare på att laga en av Thailands klassiska rätter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg