måndag 12 november 2018

Jaktmark skåne

Svårt att säga vad som är rätt eller fel i priset , det beror mkt på var marken ligger, dyra län som skåne sördermanland och till viss del östergötland kan det nog vara ganska normalt pris om det är som du säger mkt vilt, dock lite svårt att se det priset på en så liten mark som marknadsmässigt men finns efterfrågan så. Jaktmark om 3ha i norra Skåne. Marken består av mestadels skogsmark i olika åldrar men även lite öppen åkermark. Skiftet är sammanhängande med ett fantastiskt vägnät som gör det lätt att ta sig runt. Marken och torpet ligger i Nv Skåne utanför Perstorp vi har en mark på ca 3Ha med en.


Marken ligger i den södra delen av godsets markområden, ca timmes bilväg från Göteborg.

För att denna statistik ska bli ännu bättre behöver vi fler prisuppgifter. Klicka på länken nedan för att berätta vad du betalar för din jaktmark. Berätta för oss vad du betalar för din jaktmark För att vi snabbare ska komma upp i prisuppgifter per län får du gärna sprida denna länk till de du känner som arrenderar jaktmark.


Hitta jaktmark som uthyres, utarrenderas eller säljes i skåne , kronoberg, östergötlan jämtland eller i andra delar av Sverige. Vi är tre jägare med många års jakterfarenhet som söker en ny mark i Skåne , helst vid södra skåne , men hela skåne är aktuell om marken är rätt. Har du som markägare problem med viss sorts vilt så kan vi även göra punktinsatser mot dessa med. Vi jagar med omsorg och skjuter inte mer än marken kan böra.


Det är huggsexa om jaktmark i Skåne.

Det kvittar nästan vad det är för mark och vad du begär så får du det utarrenderat. Den billigaste annonsen finns tillgänglig för Kr. Kolla alla annonser från hundratals. Jakten utbjudes till högstbjudande.


Mycket viltrik, framför allt på rådjur. God tillgång på rådjur, Viltsvin , småvilt samt fågel. Då när inget lovligt vilt kom för pipan funderade jag på denna tråden som jag läst tidigare.


Gäss och ett vildsvin (om det finns skyddsskäl) skulle jag kunna tänka mig och naturligtvis någon kråkfågel. Men detta är endast skyddsjakt. Att kalla det jaktmark är bara trams. Svea Skog har på vissa ställen i landet).


Har någon något tips om hur man skulle kunna gå tillväga? Söker jakt i Skåne , vi kan väl begränsa det till ett tiotal mil från Trelleborg, liten som stor mark. All jakt är av intresse, skriv ett pm så skickar jag en presentation eller ringer upp. Kommer vi bra överrens kan du säkert följa med till Småland på jakt till hösten.


I Skåne län finns ett antal älgskötselområden som består av en stor andel åkerareal där en avskjutning om endast fem vuxna älgar per år har godkänts av Länsstyrelsen. Oregistrerad mark På mark som inte är registrerad för älgjakt får den som har jakträtten jaga årskalv av älg under en kort period i början av jakten.

Själv arrenderar jag jaktmark på Jönstorps kronopark söder om Degeberga och är med i ett jaktlag i Yngsjö, som arrenderar mark av Region Skåne , säger han. Här presenteras lediga jaktmarker, fiskevatten och övriga former av arrenden och upplåtelser. Just nu finns inga lediga arrenden.


Du kan prenumerera på lediga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg