tisdag 27 november 2018

Hawaii resmål

Fantastisk semester till bra pris. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Boka upplevelser som gjorda för dig.


Skapa oförglömliga minnen världen runt. Res utan oro med GetYourGuide! Vanligtvis är inte heller luftfuktigheten lika hög, detta beroende på svalkande vindar året runt. Se alla våra resmål där, och välj en ort som passar just dig. Hitta din favorit på Apollo.


Den amerikanska ögruppen ute i Stilla havet består av åtta vulkanöar och mer än 1mindre öar. Kombinationen av tropiska, vita stränder och turkost hav, färgglad och delikat mat i prunkande växtlighet gör det lätt att glömma bort vardagen. Just nu pågår en renässans för hawaiiansk kultur.


Hawaii resmål

Här bor de hemlösa i husvagnar eller på stranden och byarna är lite ruffigare. Men människorna är vänliga och stränderna är fantastiska. På väg norrut ligger kultstranden Makaha där många surflegender lärt sig surfa. Sol, ba historia, fantastik natur och mycket kultur.


Under vintern är vågorna höga och strömmarna starka, vilket ger bra surfning men gör det farligt att bada på vissa stränder. Hos oss finns allt från charterresor till kortare cityresor. Hit åker lågprisbolagen i parti och minut från fastlandet och varenda snabbmatkedja har restauranger på ön. Men nu så har Microsoft kommit igen med deras sökmotor som heter Bing.


Deras Travel sektion är speciellt intressant för dom har en massa bildspel om olika resmål. Långärmad skjorta och långbyxor minskar ytterligare risken för myggbett. Vid övernattning på landsbygd eller i djungel bör du även använda ett impregnerat myggnät som skydd. Hawaii är amerikanernas Mallorca.


Boka de bästa rundturerna och aktiviteterna. Praktisk avbokning och kundtjänst dygnet runt. Chikungunyafeber är en virussjukdom som finns på resmålet. Sjukdomen sprids av dagstickande myggor och är besvärlig men mycket sällan allvarlig. Symtomen är feber och värk i leder och muskler.


Hawaii resmål

Det finns inget vaccin. Besvären brukar gå över inom en vecka, men du kan känna dig trött och ha en besvärlig ledvärk flera månader efteråt. Huvudstaden är Honolulu på ön Oahu.


Denna webbplats har inte öppnat ännu. Eller har du redan bokat resan? Du kommer inte bli mindre sugen av den här reseguiden. Förutom 1restips får du dessutom en stor skopa inspiration. Kom in och dröm dig bort en stund!


Hawaii resmål

Här hittar du några av de resmål jag skrivit om de senaste åren. Så häng med till storstäder i Asien, regnskogar i Australien, vandringar i Alperna, nationalparker i sydvästra USA och valskådning i Québec – vi är allätare när det kommer till resor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg