tisdag 25 juli 2017

Random fakta om allt

Och det är faktiskt sant tro det eller ej. Faktum är ochså att nästan en hel tredjedel av hajarna utrotas ochså varje år utav just människor. Nästan hela den tredjedelen som fiskas är illegallt arbete men ger jävligt mycket pengar.


Nackdelen är att om man lägger ut hajen till utrotning kommer vi ochså dö inom närmaste ett halvår. New York City är längre söder ut än Rom.

Och Skottland är längre norr ut än Alaska (geografiska skills någon?). Det är omöjligt att andas och svälja samtidigt. Att gäspa när någon annan gäspar är ett tecken på en frisk hjärna då gäspningar inte smittar av sig på personer med. Varje dag har Allt om Resor nya inspirerande reportage om härliga och spännande resmål, vackra bilder, senaste nytt inom resvärlden och massor av handfasta tips och råd för att göra din semester fulländad. Allt om Resor har guider till de mest populära resorna till solen men också till weekendstäder och vinterdestinationer.


Random Fakta Tråden (eller Leken) , Går ut på att man skriver nån random fakta i tråden sen får den som är under skriva om den visste om det redan eller inte. Jag kan spagat ( eller kunde iaf för en stund sen ) - Min hårfärg är min riktiga hårfärg. Plugga in några roliga fakta och imponera vid julbordet.

Pepparkakor har anor från. Om vi slapp all stress, skulle vi sova omkring timmar per natt, per person. Tio fantastiska fakta om din kropp. Att kroppen är komplicera finstämd och fantastisk är knappast någon nyhet.


Men visste du att du delar procent av ditt DNA med en banan och att du producerar cirka tre deciliter snor varje dag? Här är tio fantastiska (kanske onödiga men ändå roliga) kroppsfakta. Välkommen till Fakta om Fartyg.


Här kan man finna mycket uppgifter om olika fartygs historia och öden. Djurfakta – roliga fakta om djur. Böcker suger och internet äger om internet hade slutat funka hade jag typ dött och jag är särgös. Med internet kan man spela, söka fakta , läsa, plugga och allt men med en bok kan man bara läsa lite då och då som man inte lär sig något av.


Men här är tio fakta som du säkerligen inte kände till om landet sedan tidigare! Automatiskt organdonator… Att donera sina organ efter döden blir allt mer vanligt här i Sverige. I Belgien å andra sidan är du per automatik organdonator, om du inte på förhand vägrar att donera bort dem, vilket i så fall måste ske skriftligt.


Jag orkar inte allt plugg, alla lektioner, att gå upp tidigt på mornarna, jag orkar inte kämpa som ett as för betygen. Glöm espresso, caffe latte och allt vad det heter. Finnarna är bäst på kaffe och de dricker också mest.

Den genomsnittlige finnen konsumerar kilo malt kaffe varje år. Om han inte är finsk såklart. Inom protestantismen har det uppstått flera nya riktningar, såsom den anglikanska kyrkan som utgick från England och även baptism som har sitt ursprung i Europa, men fick starkt fäste i Nordamerika.


Vem som förmedlar sann fakta om kristendomen blir för varje ny utväxt allt mer omöjligt att samsas om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg