tisdag 25 juli 2017

Psykoterapi stockholm pris

Reducerat pris via landstinget. Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Föreläsningar, pris efter förfrågan.


Regler kring återbud Avboka din tid senast timmar innan du ska träffa din psykoterapeut, annars debiteras den tiden. När man söker psykoterapi ska man söka efter en Leg. Hos oss får du psykologhjälp och psykodynamisk terapi.


Psykoterapicentrum arrangerar konferenser två gånger om året. Boka tid hos våra erfarna psykoterapeuter idag.

City Psykologhus är en privat psykologmottagning mitt i Stockholm city. Välkommen att höra av dig för att boka ett första samtal eller om du har några frågor. När du behöver snabb och effektiv hjälp av en psykolog ska du vända dig till AlmaGruppen. När du går i psykoterapi innebär det att du och psykoterapeuten samarbetar enligt en gemensam överenskommelse. Innan terapin börjar kommer du och din behandlare överens om vad du vill uppnå med terapin.


Sedan samarbetar ni för att uppnå det målet. Här i hjärtat av Södermalm arbetar och samverkar en grupp psykoterapeuter med olika bakgrund och inriktning. Vi tar emot enskilda privatpersoner, par och familjer, chefer och arbetsgrupper som söker hjälp, vägledning och utveckling. Genom att bli med medveten om hur vi tänker, kan vi lära oss att byta ut negativa, dysfunktionella tankar till mer positiva tankar. Christer arbetar med psykoterapi och utvecklande samtal.


Vi finns i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Vi erbjuder individuell terapi inom KBT, Schematerapi samt Psykodynamisk terapi. Vid särskilda skäl kan ytterligare samtal bli aktuella.


Uteblivna besök och återbud lämnade senare än timmar innan besök, debiteras. Betalningen sker i förskott. Alla priser är inklusive moms. Kostnader för det avgåendet samtalet som psykologen ringer till kunden ingår i priset.


Nedan listar vi några platser i Stockholm där det går att få psykoterapi till reducerat pris.

För dig som inte bor i Stockholm är ett tips att vända dig till lärosäten som utbildar till psykolog eller psykoterapeut, via dem finns ofta möjlighet att gå till reducerat pris hos någon som utbildar sig. Terapeut och klient träffas oftast en gång i veckan. Det är viktigt att som klient avsätta tid för psykoterapin eftersom det ökar förutsättningarna för en bestående förändring av det problem som står i fokus. Vidareutveckling av psykoanalys och psykodynamisk psykoterapi för personer med psykosrelaterad problematik: schizofreni, psykos etc.


Bra bok: Magiska ögonblick. Gärna med frågor kring ångest, stress, självkänsla och relationsproblem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg