måndag 3 juli 2017

Bjärgrims tak

Beskriv vad som ska göras och få anbud från seriösa takläggare. Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Bjärgrims tak

Idag är vi utbildade medarbetare som jobbar hårt med takomläggning för att kundens behov tillfredsställs. Med utgångspunkt i Kalmar så jobbar vi främst i Kalmar län, men över hela södra Sverige med takjobb och takarbeten. Kontakta oss om ni har några frågor.


Företaget är auktoriserat av Icopal. Vi på Bjärgrim Tak är licensierade och utbildade att utföra entreprenader med Icopals produkter, till exempel Icopal tätskikt. Vi utför tätskiktssystem för alla sorts tak samt för terrasser och parkeringsdäck.


Koncernen ROCKWOOL är världens ledande leverantör av innovativa lösningar baserade på brandsäker stenull som förbättrar miljö och livskvalitet för miljontals människor. I sortimentet finner du isoleringprodukter för såväl väggar, golv, tekniska installationer och tak. Här visar vi upp ett urplock och exempel på jobb som har gjort under åren. Vill ni ha närmare eller mer exakt information om specifikt objekt så.


Verkstad: Trintegatan 2A, Helsingborg. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.


Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Utför i stort sett allt inom tak. Avsnitt på den här sidan. Vi hämtar informationen.


Om informationen inte finns just nu kan den komma att vara. Välkomna till Tak -Rekond AB i Kalmar. Dennis har angett jobb i sin profil. Behöver ni en takläggare så har ni kommmit rätt. För mer info om hur vi kan hjälpa er med att lägga om taket , besök.


Täby Tak och Bygg Vi jobbar alltid så att vi kommer och tittar på det ni vill ha utfört och diskuterar det med er. Det är viktigt att alla önskningar kommer fram. Protan erbjuder en serie produkter för exponerade tak.


Produkterna monteras med mekanisk infästning eller med vakuum och lämpar sig bra för plana och lutande tak , på nybyggnation och renovering. Våra takdukar för exponerade tak är tillverkade av mjukgjort PVC och är armerade med polyestertextil. Eternit tak på ett litet hus i Oxie.


Bjärgrims tak

Hust är på 1kvm, enplans. Vi önskar köpa huset och är med. Akut behov av att byta takpannor, underlagspapp och läkt. Anledningen till ev takrenovering är att jag vill ha solceller på taket.


Med system för ventilation, tak och tätskikt, och med innovativa tekniska textilier erbjuder Protan lösningar till skydd för kundens värden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg