torsdag 13 juli 2017

Armbågskontakt assa

Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions, dedicated to satisfying end-user needs for security, safety and convenience. Spara Lagerstatus 1-vardagar Köp.


Dekal Rullstol till armbågskontakt. Vid beröring av armbågskontakten aktiverar den dörrautomatiken att öppna dörren. Passar för slag- och skjutdörrsautomatik.


ASSA ABLOY DApassar lika bra för bostadsanpassning, offentliga miljöer, där kraven på en tyst och driftsäker öppnare är stora, som i varuhus, skolor, hotell etc. Det finns två nödströmbrytare (vridutlösning och icke-låsande). Finns i grå slagtålig plast eller klaranodiserad aluminium. ASSA ABLOY automatiska dörrar och entréer (tidigare Besam) Skjutdörrar, slagdörrar och karuselldörrar erbjuder många olika sätt att förbättra och säkra tillgängligheten, säkerheten och bekvämligheten i en byggnad.


Impulsgivare för dörrautomatik. För inom- och utomhusmontage. Armbågskontakt i aluminium. Monteras på vägg eller stolpkonstruktioner. Längd 2mm, bredd mm, tjocklek mm.


ASSA ABLOY DApassar lika bra för bostadsanpassning och offentliga miljöer, där kraven på en tyst och driftsäker öppnare är stora, som i varuhus, skolor, hotell etc. ASSA ABLOY DApassar lika bra för bostadsanpassning, offentliga miljöer, där kraven på en tyst och driftsäker öppnare är stora, som i varuhus, skolor, hotell etc. JFAB-Cenmatic´s mycket tåliga armbågskontakt , som är endast 50mm bred och finns i flera utföranden och modeller. Vi har, i närmare år, levererat armbågskontakter till våra kunder och partners för alla projekt och koncept. Tillverkad i plast för användning inomhus.


För att aktivera öppnaren använder man en manuell impulsgivare ( armbågskontakt ) eller en automatisk impulsgivare (radarenhet). Man kan också - där lokala standarder tillåter det - akti-vera öppnaren genom att bara trycka dörren framåt, om push-and-go finns installerad. ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest mångsidiga leverantör av automatiska entrélösningar för dina byggnaders framsida, baksida och insida. Med ett heltäckande synsätt på flödet av människor, varor och fordon skapar vi säkra, praktiska, trygga och tillförlitliga automatiska entrélösningar – med bästa möjliga balans mellan kostna kvalitet och livstidsprestanda.


Klicka för större bild. Denna har plats för DORMA BRC-T trådlös sändare och blir då en mycket solid trådlös armbågskontakt. IP Storlek: Höjd 250mm. Eloxerad Aluminiummed dubbla microbrytare.


The ASSA ABLOY SW2I (Integra) complete swing door system is the perfect choice where high performance and superior safety is of. Vi har funnits på marknaden sedan 80-talet och har en lång erfarenhet av produkter och tjänster i säkerhetsbranschen. Det är enkelt att köpa av oss.


Aptus säkra produkter för ett tryggt boende. Lägenhetslås, larm, porttelefon, bokningssystem och passagekontroll med passersystem i samma system. Oavsett om det gäller privata bostäder eller moderna kontorsbyggnader kan DORMA erbjuda passande dörrstängningssystem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg