måndag 10 juli 2017

Snöraka teleskop

Snöraka teleskop

Det är därför nödvändigt att se till att glas- eller isolerplasttaket är fritt från snö. Att skotta snö på tak är lite av en utmaning och kan vara tungt och otympligt med fel verktyg, till exempel lämpar sig inte en snösläde bra för denna typ av snöröjning. Skotta snö på tak med snöraka. Istället har vi bättre lämpade snöredskap för detta ändamål.


Snöraka för tak och fruktplockare medföljer. Produktdetaljer och specifikationer. Ta ner snön från taket utan att behöva klättra upp på taket! Raka för tak- och solpaneler. Byggd för att motverkar skador på paneler med teleskopskaft med meters kapacitet.


Yrkesbutiken - För proffs av proffs! Denna snöraka med Duogriphandtag har ett blad tillverkat i mm legerad aluminium som blå-lackerats. Skaftet är tillverkat i kraftigt trä och bladet har en ovikt-slitskena.


Rakan är välbalanserad och tillverkad för de tuffa nordiska klimaten. Bladets mått: 5x 3mm. Levereras i förpackning med stycken. Det här är Fönsterputsredskap.


Tvättborste inklusive teleskopskaft med vattenmatning. En mycket lätt snöraka med både blad och skaft av aluminium. Greppytorna av plast gör skyffeln enklare (och inte lika kall) att greppa. Enkel att justera till önskad längd.


Redskap med teleskopskaft för extra räckvidd. Fruktplockaren tar ner den finaste frukten, även den högt upp. Rejäl och bred snöraka. Ovalt aluminiumskaft med miljövänligt Softtouchgrepp för bra.


Så här enkeltär det att skotta taket med rätta grejor. Denna konstruktion tillverkas i Umeå, och fungerar klockrent. Nya SNhar ett helt nytt skaftfäste i aluminium. Praktiskt kombinationsprodukt med snöraka och isskrapa i ett. Tar smidigt bort även tjocka lager snö från bilen.


Vadderade kanter ser till att bilen inte repas. På skrapdelen finns en skåra för att avlägsna is från vindrutetorkarna. Teleskopskaft för interiör samt fönsterputsning. Tillgänglighet via IKH:s webbutik är angiven i samband med produkterna.


Vinterredskap för Sveriges avlånga lan från norr till söder. Vi behöver olika slags redskap under vintersäsongen och Fiskars erbjuder allt från härdade. Om vintern blir som de föregående kan vi förvänta oss åtskilliga dagar med stora snömängder på både trottoar och infart.


Snöraka teleskop

Snö som ska skottas undan för att vi ska få fram bilen och för att folk inte ska behöva vada fram på vår del av trottoaren. Det ställer en del krav på snöraka , skrapa och skyffel. Vi erbjuder ett brett sortiment av reservdelar och underhållssatser, bland annat blad och knivslipar, så att du kan hålla dina favoritredskap från Fiskars.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg