fredag 21 juli 2017

Kbt parterapi

Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Vad är en psykoterapeut?


Parterapi - KBT ger dig information om parterapi baserat på KBT samt kontaktinformation till psykologer som erbjuder denna form av parterapi. För de flesta par är det såväl utmanande som glädjefyllt att leva i en relation.

Många par, kanske de flesta, stöter på svårigheter i relationen som är svåra att hantera på egen hand. Genom KBT -samtalsterapi erbjuder vi hjälp med stress, ångest, fobier, social fobi, självkänsla, sömnproblem, tvångssyndrom, utmattningssyndrom, sorg- och krisbearbetning, nedstämdhet och depression samt relationsproblem - enskilt eller i parterapi. KBT-parterapi hjälper er att bryta dysfunktionella mönster i er relation och bryta låsningar bestående av skuldbeläggning, anklagelser och motanklagelser etc. KBT -terapin ger er den hjälpen genom att jag som professionell, oberoende part kan underlätta ert samtal samt belysa det som behöver förstärkas, förnyas eller. KBT Individ- och parterapi i Karlstad och Värmland.


Miljöterapi och Handledning. Parterapi kan hjälpa er att reda ut och hantera dessa problem och skapa möjligheter till en bättre framtid tillsammans. Det är vanligt att söka parterapi för konflikter, kommunikationssvårigheter, svårigheter med att hantera grundläggande olikheter, sexuella problem, otrohet, bristande tillit och svartsjuka.

Genom åren har vi jobbat både med vuxna och barn. Vi är utbildade i KBT , Unified Protocol, parterapi och mindfulnessbaserad kognitiv terapi, samt har erfarenhet från chefs- och ledarskapsuppdrag. KBT terapi stockholm kbt -samtalsterapi kbt -behandling parterapi ätstörningar gå ner i vikt med KBT psykoterapi psykoterapeut drogterapi alkoholterapi alkoholproblem alkoholberoende drogberoende drogmissbruk alkoholmissbruk beroende missbruk sorg sorgbearbetning terapeut kbt city södermalm gamla stan kungsholmen norrmalm östermalm vasastan. Vid parterapi arbetar behandlaren utifrån vetenskapligt utvärderad metodik med IBCT (Integrerad beteendeterapi för par), ibland med inslag av DBT (Dialektisk beteendeterapi) och Compassionfokuserad terapi.


Terapiformerna tillhör KBT -familjen och är utformade att passa vid kommunikationssvårigheter och återkommande konflikter. Terapin ger möjlighet till nya sätt att förhålla sig till varandra och att hitta tillbaka till respekt och tillit i relationen. Ofta är parterapi det sista försöket att rädda en relation men det är minst lika bra att stärka relationen innan det gått så långt. Läs mer om mig, Cecilia Magnander, som driver KBT -Terapi Stockholm här. Min verksamhet omfattar inom ramen för KBT -Terapi även andra terapiformer som parterapi samt karriär- och livscoaching i Stockholm.


KBT -gruppen anlitas ofta av andra psykologer, högskolor, universitet och arbetsplatser för handledning och utbildning. Boka tid på mottagningen. För att boka tider för parterapi var vänlig kontakta oss för tidsbokning. KBT -terapi, parterapi , organisationsutveckling, allt handlar om relationer, inte minst om relationen till sig själv.


Hos oss arbetar vi med enskilda samtal, par och grupper för ett bättre samarbete med sig själv och andra. På RAW Relations får livet vara som det är, inget filter behövs, därav namnet. Ibland hamnar vi i fastlåsta mönster av konflikt och undvikande.


Ilska, besvikelse och hopplöshet kan komma att dominera parrelationen och det blir svårt att.

Vi är en modern klinik som tillämpar en aktiv samtalsteknik. Det gör att terapisamtalen inte blir onödigt tunga eller fyllda med långa tystnader. Parterapi Parterapin inleds med en utforskande del där terapeuten tillsammans med parterna går igenom problem- och konfliktområden men också parets gemensamma styrkor och historia.


Efter den inledande kartläggningen fortskrider arbetet med olika interventioner som paret arbetar hemma med mellan sessionerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg