måndag 24 juli 2017

Mötesplatsen ljungdala

Hit kan du komma för att bara ha det gott och ta en fika i vårt café eller för att vara med i någon av de aktiviteter eller evenemang som ordnas för olika målgrupper. Här finns en vacker natur och många vandringsleder. Men nu ska nedläggning utredas på grund av det stora sparpaket som kultur- och fritidsnämnden ålagts. Hässleholm är en järnvägsknut, det går snabbt. Och nu planeras det för fullt inför både påskens och sommarens aktiviteter.


Sammanfattningsvis känns det som om vi verkligen är på väg åt rätt håll och jag känner stor tillförsikt inför framtiden, säger biträdande föreståndare Peo Lindholm. Med hjälp av finansiella medel från socialstyrelsen är det möjligt att erbjuda gratis aktiviteter för barn och unga i området. I år är det emellertid sista året som ett sådant stöd delas ut. Statsministern rullade in på Ljungdala i en rödmålad buss med S-loggan kombinerad med ”Det starka samhällets turné”.


De får inte användas till att täcka kommunens underskott och kan därmed inte plockas ut från och med att mötesplatsen läggs ned. Bokbussen avvecklas och slopat bidrag till studieförbunden. Det skulle göra att nedläggningen inte resulterar i att kommunens ekonomi stärks, tror Socialdemokraterna. Skapa en gratis datingprofil idag!


L beklagar denna effekt. Huset ska vara öppet för alla, både vuxna, ungdomar och barn, och ingen verksamhet är viktigare än någon annan. Jag lyssnar på hårdrockarna musik.


Vilka lyssnar du då på? Mötesplats Ljungdala är där hårdrockarna finns. The Princess den är min låt. Leona Veseli och Susan Mulhen, båda år, fixar till en pumpagubbe under överinseende av Andrea Raduta. Få mer information om hur ni kan synas i Seniorval.


Mötesplatsen ljungdala

Ett centrum där alla känslor, traditioner, viljor kunde mötas. Ljungdalas mötesplats går absolut inte att stänga, för alla de ungdomarna får nog inte ta sig in till stan till exempel till Markan. Dessa ungdomar behöver någonstans att ta vägen, för de är ofta trångbodda och måste verkligen kunna gå hemifrån en stund. Att ställa dem mot varandra, då är det någon som inte tänkt.


Det är en presentation för alla som vill komma och lyssna. Nu riskerar den stängas på. Vi är ett glatt gäng från Klockareverkstadens dagcenter som vill visa världen hur det är att leva med ett funktionshinder.


Mötesplatsen ljungdala

Genom denna sida vill vi dela med oss. Adam Tensta är Sveriges uttalade. Under veckorna och arrangeras det massor av roliga aktiviteter på Ljungdala. Vi hoppas på massor av barn och ungdomar och att att solen ska lysa på oss! Läs mer om aktiviteterna här!


Den gör sin sista tur kring jul. Vi vill visa upp vilket slag mot verksamheterna besparingarna innebär. Vi vill också visa upp vad vi kämpar för och som vi tycker är viktigt, sa oppositionsledaren Lena Wallentheim (S) dagen innan besöket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg