fredag 7 juli 2017

Återställa microsoft konto

Återställa microsoft konto

Om det inte finns några kontaktmetoder som du kan använda väljer du Jag har inte något av detta och går sedan vidare till Återställa ditt Microsoft - konto om du inte kan få en verifieringskod i den här artikeln. Skriv informationen som begärs för att verifiera att det verkligen är din e-postadress eller ditt telefonnummer. Om du vill hantera din säkerhetsinformation kan du läsa Säkerhetsinformation och säkerhetskoder för Microsoft - konto. Om du har glömt Microsoft - kontots lösenord kan du lära dig att återställa ditt lösenord online eller med din Xbox-konsol. Lär dig återställa ditt förlorade lösenord för Microsoft - kontot.


Om du vill veta hur du ändrar en e-postadress eller ett telefonnummer för ditt Microsoft - konto kan du läsa Ändra e-postadressen eller telefonnumret för ditt Microsoft - konto. Om du har problem med att logga in på ditt konto kan du läsa När du inte kan logga in på ditt Microsoft - konto. Outlook konto som jag har försökt återställa minst gånger nu. Vi kan hjälpa dig återställa ditt lösenord och din säkerhetsinformation.


Ange först ditt Microsoft - konto och följ anvisningarna nedan. E-post, telefon eller Skype-namn. Du använder det även för att komma åt OneDrive, för att köpa appar i Microsoft Store och för att spela spel på Xbox Live. Försök logga in på ditt konto från en annan webbläsare. Så här återställer du lösenordet för ditt Microsoft - konto : Gå till sidan Återställa ditt konto.


Återställa microsoft konto

Om du inte kommer ihåg lösenordet eller det inte fungerar. Ange e-postadressen, telefonnumret eller Skype-ID:t som du använde när du skapade ditt Microsoft - konto. När du loggar in på ditt Microsoft - konto får du ett åtkomstpass till Microsofts tjänster. Med Microsoft - kontot kan du hantera allt från en plats. Du kan ändra lösenordet till ditt Microsoft - konto från din Xbox 360-konsol eller online.


Den här sidan innehåller inte anvisningar för hur du återställer lösenordet för ditt Microsoft - konto. Om du vill återställa ditt lösenord går du till återställa lösenordet online. Om du eventuellt har Skype ID namn, logga in med Microsoft - konto istället. Klickar på länken och skriver i det konto som ska återställas.


Då står det att Ni inte känner igen kontot. Enligt Microsofts regler, om Microsoft inte har kunnat bekräfta ägandet från de svar som tillhandahålls, då, av sekretess-och säkerhetsskäl, Microsoft kommer inte att ge tillgång till kontot och det enda alternativet är att skapa ett nytt konto. Befintliga Microsoft Authenticator- konton. Existing Microsoft Authenticator accounts. Om du redan har konfigurerat konton i Microsoft Authenticator-appen kan appen inte återställa dina säkerhetskopierade konton.


Jag skulle verkligen vilja hjälpa dig med problemet du upplever men eftersom vårat community forum är offentlig kan vi inte hjälpa till med Microsoft - konton. För att få hjälp med ditt Microsoft - konto så rekommenderar jag att du kontaktar vår support för Microsoft - konton. Dem kommer sedan att kontakta dig på din mail.


Återställa microsoft konto

Men problemet är att jag inte kommer ihåg lösenordet och när jag ska återställa kontot säger den att jag angivit för lite information och det inte går igenom vad gör jag? Om du har glömt e-postadressen för Xbox-inloggning lär du dig hur du hittar e-postadressen för ditt Microsoft - konto så att du kan logga in. Om du vill ändra det här kontot som ett Microsoft - konto måste du göra det i inställningarna för Microsoft - kontot.


Om du behöver återställa lösenordet för Microsoft - kontot går du till Jag har glömt användarnamnet eller lösenordet för kontot jag använder med Office. Välj det alternativ som passar in bäst på din situation och på nästa sida fyll i det Microsoft - konto du vill återställa lösenordet för och fyll sedan i koden i rutan nedanför 3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg