onsdag 12 juli 2017

Doka stämp

Klämsäkringen, den smidda muttern, galvaniseringen och den ergonomiska fixeringsbygeln – det är bara några egenskaper hos de högklassiga stålrörsstämpen som övertygar kunder över hela världen. För varje byggprojekt och varje krav har du tillgång till formsystem och -komponenter. Din partner när du behöver hyra eller köpa maskiner, tillbehör och släp.


Aluminium stämp – låg vikt med hög lastkapacitet. MULTIPROP är tillverkade av aluminium vilket innebär att de är mycket lätta, t. MP 3som endast väger 1kg.

Genialiskt utformade detaljer säkerställer en lång livslängd. Med en utdragsländ från 1. Stämp måste finnas kvar i flera våningar, eftersom ett bjälklag ensamt inte klarar lasten från det nygjutna bjälklaget. I de lägre våningarna kan antalet stämp successivt minskas. För att inte överbelasta de kvarvarande stämpen i de undre våningarna.


Läs mer om detta i denna foldern om säkerhetsstämpning. Träbalks valvformen med starkare komponenter mins-. Genom att montera plattor med bult 1och fjädertapp d(B) (ingår inte i leveransen) går det att göra ett stämp av stödben Eurex.

Upp till kN enligt tester. Doka stämp Eurex top 700. Ett lätt och säkert arbete med PERI. Det som är på bilden är det som ingår. Dessa stämp säljes på uppdrag av ett företag.


Se bilder för mer information. Stämp tillverkad i stål med kraftiga tryckplattor. Höjd ställs in med sprintar i förborrade hål. Finjusteras genom att skruva på den övre delen.


Korrosionsbehandlad och målad. Spännvidd: 1till 3cm. Optimera balkavstånd och stämp snabbt och enkelt.


Flexibla valvformen för alla planlösningar och valvtjocklekar upp till 1. Hyr dina maskiner hos Hyres-Maskiner i Ö-vik! OF MASKIN AB Öppet: 07. Upplagsbock för armering mm.


Formmax är en ledande aktör för uthyrning och försäljning av säkra, smarta och smidiga monteringsstö fackverksbalkar, stämp och torn till byggsektorn. Tillverkad av rektangulära stålrör.

För oss är säkerheten A och O. Kvalitetskraven gäller i varje led. Vi vill också bidra till att förenkla och förkorta byggtider och därmed skapa en bättre byggekonomi. Välkommen till PERI Sverige AB. PERI erbjuder marknadsledande form- och ställningssystem, tjänster och plywood.


Vi är en pålitlig partner för hela byggprocessen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg