tisdag 11 juli 2017

Bali sevärdheter

Bali sevärdheter

Få en gratis offert på din drömresa idag. Bekijk het ruime aanbod naar Bali. Profiteer het hele jaar door van de TUI garanties. Lågpriser på hotell i Denpasar. Vi har över års erfarenhet.


Välkommen till Globetrotter. Bali med sin underbara miljö och spännande kultur har mycket mer att erbjuda en bara sol, bad och fantastiska stränder. Det första du kommer att lägga märke till när du kommer till Bali , är grönskan och det turkosa vattnet som inbjuder till till bad och slappa dagar på stranden. Bali i Indonesien är ett vänligt, vackert och andligt resmål. Hotell och resorter, restauranger och barer, stränder och sevärdheter.


En charmig ö där vi valde att inleda vår Balivistelse, vilket var bra eftersom ön ligger lättillgängligt från Balis flygplats. Vi bodde nära stranden Mushroom Bay och njöt av ett riktigt varmt hav och sköna stunder i solen på den vita stranden. Sevärdheter på Bali och Gili 1. Bohemisk livsstil i konstnärsstaden Ubud. Staden Ubud är högljud turistig och helt fantastisk! Den måste du bara besöka.


Bali sevärdheter

Det finns en anledning att Ubud kallas för hjärtat av Bali. Bali är en underbar destination, inte bara på grund av de många härliga stränder utan också tack vare alla kulturella och historiska sevärdheter. Här har vi samlat en salig blandning av saker som du borde se på ön, med allt från vackra sandstränder till imponerande tempel och roliga vattenland. Kultur och sevärdheter. Majoriteten av befolkningen på Bali är hinduer, till skillnad från Indonesien i sin helhet där de allra flesta är muslimer.


Gudarna är mycket viktiga för balineserna, och många av öns sevärdheter är därför kopplade till religionen. Rundturer i Bali , saker att göra i Bali ,. Ja, registrera mig till att få information om nya rundturer, sevärdheter , erbjudanden och rabatter. Unika och spännande upplevelser, kombinerat med avkoppling på stranden. Balis bästa sevärdheter - här hittar du mina tips till de allra bästa sevärdheterna på Bali. Tempel som Tanah Lot och Ulun Daru Bratan, Ubud med sin Monkey Forest, vattenfall, risterasser som Tegalalang, Mount Batur och Mount Agung och mycket mer.


På dagen råder här en avslappnad atmosfär, och på kvällen är det fullt av liv och glad stämning på de många små restaurangerna och barerna. På öns västra sida kan du njuta av den vackra solnedgången över Bali och om du har tur och vädret är klart kan du se ända till vulkanen Agungberget på Bali. Giliöarna erbjuder en annorlunda Indonesien-upplevelse. Något som det finns gott om i form av sevärdheter är annars tempel.


Det kryllar av dessa på Bali , så tycker du om att se häftiga och ibland kanske lite knasiga skulpturer så finns här oerhört mycket att både se och uppleva. Då det är sett som världens nav av balineserna så är Mount Agung det heligaste berget på hela. Vill du ta dig en närmre titt på något av dem är Tanah Lot-templet, kilometer från Kuta, ett populärt val. Det unika läget på en liten havsdränkt klippa i kombination men öns vackraste solnedgångar gör templet till en av Balis främsta sevärdheter.


Har du något förslag på någon resrutt vi kan göra på de fria veckorna, respektive sista veckan? Provinsen omfattar ön Bali och några mindre angränsande öar, särskilt Nusa Penida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg