torsdag 14 januari 2016

Utflykter hvar

Utflykter hvar

Hvar är rik på historia och i alla byar på ön hittar man välbevarad arkitektur från medeltiden. Det är genom utflykterna du kommer nära Hvar. Det kan handla om äventyr i naturen. Eller sevärdheter och spännande intryck av landets kultur.


Men även båtutflykter, shoppingturer och festkvällar med det lokala kökets specialiteter. Vilket du än väljer får du reseminnen som varar längre än solbrännan. På de flesta resmål kan du förboka dina utflykter redan hemma. Det gör du antingen här eller via vår app – oavsett om du reser med Apollo eller inte.


Vill du vänta med att boka dina utflykter tills du är nere på resmålet går det givetvis också bra! Då är det enklast att boka utflykten direkt via din reseledare. Sevärdheter i Hvar : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Hvar , Kroatien på TripAdvisor. Upptäck de vackraste stränderna på ön Hvar med racerbåt och få chansen att simma och snorkla i några av de renaste vattnen i världen.


Utflykter hvar

Till formen liknar Hvar en baguette, sju mil lång men ofta inte mer än fem kilometer bred. Stora delar är glest befolkade, med gröna kullar, olivlundar och lavendelfält. Därför blir kontrasten desto större när man möter det färgstarka folklivet i Hvar stad. En enastående utflykt med många sevärdheter! Denna utflykt passar dig som vill se och upptäcka fina platser i Kroatien och på ön Brac, samtidigt som du kan njuta av solen och ta det lugnt.


Jag personligen bokade detta som en slags överraskning åt mig och min mamma nu när vi var här på en tjejresa, bara hon och jag. Alla guider är certifierade av kroatiska myndigheter vilket är en garant för att ge utflykten ett rikt innehåll och att resan i sin helhet får ett mervärde. Vi får många positiva kommentarer från de som har varit med på våra utflykter i Kroatien, dessa är bara ett axplock: ”Båtutflykt till Hvar och Brac. Vi ska dock bo lite utanför vid ett område som kallas ”Podstrana”, men ska nog in till Split en hel del. När jag gjorde lite reaserch hittade jag en sida som heter ”getyourguid.


På grund av att Hvar blivit lite av en jetset-destination, så ligger prisnivån här högre än i övriga landet och det gäller speciellt för Hvar stad. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online.


Dalmatiens kusin är en viktig del av Dalmatiens tradition. Människor från ön Hvar odlar vingårdar och oliver i århundraden och Hvar är känd som en lavendelö. När du kommer på ön Hvar du tilldelas med en rhapsody av smaker kan ingen motstå. Vi har kombinerat alla traditionella smaker på ön på en dag. We will take you to the Island of Brač on the famous beach Zlatni rat, to the town of Hvar , which is listed in UNESCO World Heritage Site and to the Pakleni Islands with numerous beautiful bays with crystal clear water.


You can enjoy hot drinks, juice and fruit on the boat for free. Pleasant hostess and captain are available during the cruise. Utflykt Hvar – Avgång fån Bol Ön Hvar anses ofta vara kungen av dalmatiska öar. Den är välkänd som en viktig strategisk och nautisk punkt som redan uppfattades under antiken av grekiska kolonisatörer, som en litteraturcentrum, som en ö med en rik historia och många kulturella monument, och sist men inte minst som en ö med en oerhört vacker natur. Färja till Hvar – kom i tid eller köp biljett online i förväg.


Här finns dock en bra översikt. Den dag vi skulle åka gick det en färja med Jadrolinija som är det största bolaget, som vi dock precis missade. Top saker att göra Hvar - ön Hvar , upptäcker roliga aktiviteter Hvar - ön Hvar. Ha jättekul tid utforska sevärdheter, attraktioner, aktiviteter och höjdpunkter.


Utflykter Vi erbjuder Ni en en-dagars resa till ön Hvar , vik St Ante. I turen ingår: transport till ön, dagen sol och bad på en vacker stran bekväma trästolar, förfriskningar, lunch (fisk eller kött på en grill, och ett specialerbjudande för vegetarianer grillade grönsaker) Kontakta oss för mer information och möjligheter för skräddarsydda turer efter dina önskemål. Dock är Hvar ganska dyrt jämförelsevis med resten av Kroatien. En kul grej är ju att kombinera.


Det önskar jag att vi hade gjort. Varför inte Markarska Rivieran. Det finns givetvis också flera utflykter att göra från Hvar. Vi hyrde en liten egen båt ist för båttaxi och besökte småöarna utanför Hvar. Båtutflykt till Brac och Hvar Upptäck Kroatien från havet på en avslappnande båtutflykt i Kroatiens skärgård.


Vi styr skutan mot ön Hvar och de små charmiga orterna där man verkligen får se det genuina ö-livet. Sedan går färden mot den södra sidan av ön Brac och den lilla orten Bol som är mest känd för stranden Zlatni Rat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg