tisdag 26 januari 2016

Deseo husvagn

Från varma sommardagar till kyliga vinterkvällar – äventyr med den stora familjen eller en skön weeken med ett brett utbud av husbilar och husvagnar täcker Knaus in de flesta behoven för en perfekt semester. Kanske det perfekta valet för dig som tar med motorcyklar på campingresan? Med Knaus hittar du garanterat det perfekta semesterfordonet. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi hittar en ledig tid för visning.


Ange gärna om du har önskemål om datum och tid.

De tre främsta modellserierna Sport, Südwind och Südwind Exclusive har Knaus ett starkt om marknaden där Südwind är en av Europas mest populära modeller. Kombination av husvagn och trailer. Deseo Transport är lösningen för dig som söker en kombination av husvagn och trailer. Vagnen förvandlas på endast någon minut från motorcykeltrailer till trevligt boende. I så fall är det ingen skillnad för husvagnar om man kör i max 80.


När det kommer till vinterduglighet så har nog de svenska tillverkarna (Kabe, Cabby, Polar och Solifer) mer erfarenhet av kallt klimat och husvagnar som passar bäst för det. Det är flera faktorer som spelar in för optimal vinterkomfort, främst värme och ventilation. I över år har Knaus skapat oförglömliga semesterögonblick, tack vare erfarenhet, hantverkskunnande och gränslös passion.

Med innovativt nytänkande tilltalar Knaus en bred målgrupp med det variationsrika programmet. Det är den friheten du får med ett fordon från Knaus. Knaus Deseo är den andra serien som byggts med Knaus nya lätta byggteknik. Frågan är när husvagnar eller husbilar som säljs i större serier byggs.


Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska. Vagnar för 2- ibland personer. Minsta ekipaget var husvagnen Deseo Box som här kopplats bakom den lilla husbilen Knaus Box Star Road 540.


Tack vare den revolutionerande FibreFrame-tekniken kan vi göra DESEO ännu mer flexibel och rymligare. Med den anpassningsbara konstruktionen och framtidsinriktade designen säkerställer vi den perfekta balansen mellan lastutrymme och bostad så att även två fullstora motorcyklar kan transporteras. Denna husvagn är perfekt för dig som behöver lite extra transportutrymme. Deseo kombinerar boende och transport på ett väldigt smart sätt vilket gör att du till och med kan få med dig två motorcyklar i husvagnen. Den har även bäddar.


Travelino är en fullvärdig husvagn för personer och den väger endast 7kg. Knaus EIFELLAND DESEO fanns då tillgänglig att köpa hos husvagnshandlare som var återförsäljare för Knaus, av vissa även kallade Knaus-handlare. Det är inte särskilt vanligt med husvagnar som har nedfällbar taksäng.


Men nu har i Knaus en modell, Deseo 4TR med drop-down-säng.

Vidare gör två nygamla planlösningar comeback. Då handlar det om Sport och specifikt om 5UF (sittgrupp fram och fransk säng) och 5UE (långbäddar). Bergholm är ett företag som importerar husvagnar och husbilar från några av de absolut största märkena inom branschen och har ett stort flertal återförsäljare knutna till sig över hela landet.


Företaget har sin plats i Kristinehamn där de även förfogar över ett stort reservdelslager samt en välutrustad serviceverkstad. Nu, tolv år senare, sker ett generationsskifte då Deseo får ny design från grunden, byggd med samma lättviktsteknik som förra årets nykomling Travelino. Test av husvagnar för både barnfamiljer och par – hela året.


Alla storlekar och inredningar. Husvagnarna testas på både köregenskaper, konstruktioner, inredningar och funktion. Redaktionen testar både i Sverige och i utlandet och vi testar alla former av inredningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg