onsdag 27 januari 2016

Roliga dikter

Funderingar kring vårt midsommarfirande. Behöver du förslag för roliga dikter ? Då har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat flera roliga dikter som kommer få dig att skratta.


Roliga dikter

Alla roliga dikter samlas här. De flesta är rätt korta, och inte så där jätte jätte mogna. Och därför är det inte så svårt att räkna ut att det är Farbror Torsten som skrivit alla. Här hittar du massor av roliga julklappsrim till populära julklappar. Låt dig inspireras av våra rim och använd dem när du ska ge bort ett paket.


Grattis på födelsedagen texter och fraser, grattis på födelsedagen text till en vän, till älskling, födelsedagsönskningar, födelsedag hälsningsfraser, födelsedagsgrattis, vers vird års firande, års firande, års rim, års rim, födelsedag dikt till 50-årig, 60-årig, 70-årig, dikt på födelsedagen, födelsedag vers, födelsedag rim, roliga födelsedag poesi, vackra. Det en tid att ha roligt och fira det faktum att de arbetsdagar pensionären är ett minne blott. Medan alla andra är helt enkelt att uttrycka sina önskemål, kan det vara festens genom att recitera en humoristisk dikt som fortfarande hedrar pensionären i en kul men uppriktig. Jag må ha tomtar på loftet, men ingen jul blir komplett utan lite tomtehumor och julskämt.


Dessutom är det ju bättre att skoja bort hela julen, än att tvingas. Här finns både nya och gamla historier om gubbar och gummor som inte är nya utan gamla. Om två gamlingar har sex,.


Roliga Historier om Gamlingar. Att gå till jobbet är inte alltid det roligaste, men denna lista är! Kolla in dessa roliga citat om jobb som både kan ge dig ett gott skratt och lite.


Roliga dikter

Allteftersom man blir äldre chockerar man folk mer med sin ärlighet än med överdrifter och oförskämdheter. Det är faktiskt sanningen som chockerar läsarna mest. Dikter är bra för god hälsa.


Poesi är hur bra som helst för dig och din hälsa. TV gör dig dum i huvudet. Barn är fantastiska och säger ofta roliga saker, några av alla de roliga citaten hittar du här.


Roliga dikter

Du får nöja dig med ett tack från mig. Jag har inte använt dina dikter eftersom jag inte känner någon som fyller 5 men alla dikterna är väldigt fina, och uppriktigt skrivna, och de kommer säkert att vara till nytta och glädje för andra här på Familjeliv nu och framöver. Mängder med roliga historier som får dig att skratta högt!


Nån som har en rolig dikt att dela med sig av? Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Dotaoch Overwatch. Bidrar jag med lite roliga då. Några fräckisar finns med så de som är känsliga mot sådant. Inget illa menat med ngt.


Bättre en vecka i fjällen än en fjälla i veckan! Bättre omkörd och bortkommen,än bortkörd och omkommen! Letar efter roliga citat om kärlek, bröllop mm att ha i festhäftet. Inte som barn sagt det har jag redan utan jag vill ha andra. För att ett äktenskap ska bli riktigt lyckligt måste mannen vara döv och kvinnan stum?


Här finner du humor i form av roliga citat, bilder och berättelser, m m. Snuskiga skämt är framför allt riktade till en äldre publik som kan skratta åt dessa. Män dammsuger på samma sätt som de har sex. Hälsning 5: Jag har skickat en dikt med blommorna för min brors examen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg