onsdag 13 januari 2016

Bookbeat konto

Take Your Writing To The Next Level By Self-Publishing Your First Book. A book More than a thousand vacancies on Mitula. Börja med att skapa ett konto här på vår webbplats. Då börjar din kostnadsfria provperiod.


Nu är det bara att välja bland alla våra tiotusentals böcker. Vill du dela ditt konto med någon annan i familjen? Lägg helt enkelt till familjemedlemmen som du vill dela ditt konto med genom att logga in på Mitt konto och skapa en ny profil. Så fort profilen skapats dyker den upp i alla enheter som är inloggade på ditt konto. Det är superenkelt att testa vår tjänst, den enda du behöver göra är att skaffa ett konto här på vår webbplats och sedan ladda ner appen i din mobil eller surfplatta.


Under provperioden kan du lyssna och läsa så mycket du vill och det finns gott om tid att utforska appen. Vad händer efter min gratisperiod? Varför behöver jag registrera mitt kort? Var skriver jag in rabattkoden?


Bookbeat konto

Kan jag skapa ett konto när jag inte är i Sverige? När du är inloggad ser du knappen ”Aktivera prenumeration”. Klicka på knappen så är du igång igen. Hur avslutar jag min prenumeration? Hur återaktiverar jag min prenumeration?


Appen säger Ditt konto är inaktivt fast det är aktivt, varför? Här finns garanterat något för alla! Varje ny användare du vill lägga till kostar kr extra per månad.


Då får du tillgång till hela deras utbud av ljudböcker och e-böcker. Du kan lägga till flera användare till ditt konto för kr per extra användare. På ett konto kan ni ha upp till profiler där varje profil enkelt kan ha koll på sina böcker, få boktips och se sin historik. Så här kommer du igång med din första bok #128215; 1. Ladda ner appen och logga in med dina användaruppgifter 3. Steg 4: Fyll i dina kortuppgifter.


Notera att inga pengar kommer dras från ditt konto om du säger upp din test-period innan de fria dagarna löpt ut. BookBeat har tiotusentals titlar att välja bland. Complete Guide To Book Publishing. De pekar på att Storytel har den bästa ljudbokstjänsten och ger det bästa intrycket.


Bookbeat konto

Priset är ungefär detsamma och du betalar beroende på hur många personer som är anslutna till samma konto. Det är inte bara vi på lyssnaljudbok. Totalt kan ni vara personer som använder samma konto. För extra kronor i månaden kan du lägga till en till profil på ditt konto , som den personen då får utforma på egen hand. Bookbeat var inledningsvis endast tillgängligt i Sverige men fler länder har tillkommit under tiden.


Numera är Bookbeat tillgängligt inom hela EU.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg