torsdag 28 januari 2016

Mauritius turistinformation

Hitta de bästa biljetterna hos oss nu, så att du kan ta det lugnt senare. Bekväm avbokning fram till timmar innan din aktivitet — utan konstigheter. Gör din nästa resa oförglömlig. Få ut det mesta av din sightseeing!


Vi förhandlar så att du slipper.

Gratis bokning, fantastiska priser. Det är ett tropiskt paradis med massor att göra. Port Louis, den moderna huvudstaden på den km långa och km breda ön, har en vältrafikerad hamn med ett återupplivat strandparti och en livlig marknad. Some websites which are linked to this website website are independent from the MTPA and are not under the control of the MTPA. Denna spektakulära attraktion erbjuder dig möjlighet till vandring genom tät skog och möten med mer än 3exotiska arter av fåglar och växter.


Men holländarna hittade hit för fyra hundra år sedan, och åt genast upp alla dronter. Nästa herre som regerade här – Frankrike - ville se tjockare blod än fåglarnas flyta över den röda jorden.

Dagstemperaturen stiger sällan långt över grader, varmast är det i februari med en maximal högsta medeltemperatur på grader. Numera är det lätt och inte allt. Mauritius stränder är – med några få undantag – vita och mjuka. Men allt är inte stran bad och snorkling.


Kantade av rakryggade palmer och med ett turkost hav som sakta rullar in. Här är nio tips till restauranger, hotell och bästa shoppingen på den gröna ön öster om Madagaskar. Januari till mars är cyklonsäsong, då regnar det mer och kan komma häftiga stormar, men normalt är vädret bra även då. Paradisön har fyra säsonger, och även om klimatet alltid är ganska milt, kan några stränder vara väldigt blåsiga och regniga om du skulle välja fel säsong. Se hela listan: Hotell som tillåter djur - Mauritius.


Med ett lugnt tempo och med livsstilen no problems är det lätt att älska Mauritius. Vandra Le Morne Mountain. Mats L har lagt upp en bild. Mauritisk Rupie används som valuta på Mauritius.


På en ö med mottot ”Inga problem” och människor vars gästvänlighet är vida kän är det svårt att inte trivas. Priserna är låga med västerländska mått mätt men varierar mellan olika platser, en flaska vatten i butik kostar ca 6-kronor. Därmed inte sagt att du ska nöja dig med angivet pris i alla sammanhang.

Men problemet är att vi vet inte till 1 vart vska bo, det sm är bestämt är nätter på Reunion (inte mauritius men vi flyger dit också) sedan nätter på ett hotell i Le Morne sedan är det blankt. Det är billigt att äta och serveras mycket fisk samt grillas en hel del. At the city center there are number of French styled buildings, which enhances the charm of Port Louis. Port Louis is definitely a must place to see and visit during your visit to Mauritius.


Men ön har mer än så, hon har också prunkande vegetation, tropiska frukter, jättesköldpaddor och inte minst, genuint välkomnande öbor. Det är den största av öarna i önationen med samma namn. Att paradiset på jorden existerar är vi nog många som kan enas om, men platserna varierar oftast beroende på vem du frågar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg