måndag 11 januari 2016

Mitt konto tele2

Profiteer van grote Databundels voor de Laagste Prijs. Stel uw eigen pakket samen bij Tele2! Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen du tittar på tillåter inte detta.


Mitt konto tele2

Fyll i din e-postadress och bestäm ett lösenord. Klicka här för att skapa ett konto. Koppla ditt eller dina abonemmang. Vi erbjuder billiga alternativ för mobiltelefoni.


Comviq är mobiloperatören som pressar priserna. Jämför våra erbjudanden. Tack för att du använder Mitt Tele2. I den här uppdateringen har vi introducerat BankID för säkrare inloggning. Logga in på Mitt Tele2.


Välj lösenord Visa 6-tecken med minst en bokstav och en siffra. Att byta från kontantkort till abonnemang är enkelt. Gå in på Mitt Konto , klicka på det nummer bytet gäller, scrolla längst ner på sidan och klicka på Byt till abonnemang. Välj vilket abonnemang du vill ha och klicka på Beställ. Ingen bindningsti ingen uppsägningstid och inga dolda avgifter!


Just nu har vi ett unikt julklappserbjudande för dig som är eller blir mobil- eller bredbandskund hos oss. Du måste logga in på ditt konto för att kunna arbeta i Selfcare. Du hittar det endast här på Mitt Telia.


När du loggar in på Mitt Telenor på webben får du full koll på dina abonnemang och dina fakturor. Om du redan har ett Spotify-abonnemang som du betalar för på ett annat sätt (t.ex. med betalkort) kan du inte aktivera abonnemanget hos Tele2. Du kan åtgärda det här genom att först nedgradera ditt konto på spotify. Hyr filmer på nätet och se live sport som Champions och Premier League.


Värt att notera, utelämna de tre sista siffrorna ex. Din faktura finns även på Mitt Konto , i Comviq-appen, i din internetbank eller som post. Viaplay har alla TV serier och kanaler online. Det beror på vilket betalsätt du har valt.


Mitt konto tele2

Glömt att betala fakturan? Du ändrar enkelt betalsätt inne på Mitt Konto. Du kan alltid se status på dina fakturor genom att logga in på Mitt Konto via hemsidan eller appen. Enklare inlogg, bättre överblick och bättre erbjudanden. TeleMina sidor blir Mitt Tele!


Registrera ett konto på en minut! På Comviq kan du beställa abonnemang och kontantkort. I Fastpris-abonnemangen ingår fria samtal, SMS och MMS. Välj själv hur mycket data du behöver. Här hittar du svar på allt från e-faktura och autogiro till uppsägning.


Mitt konto tele2

Spara tid genom att göra dina fakturaärenden dygnet runt på Mitt Telia. Ange personnummer och klicka på Hämta adress. Kontrollera att adressen stämmer och klicka på Beställ nytt SIM.


Du får hem ditt nya SIM efter 3–arbetsdagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg