måndag 18 januari 2016

Engelska kärlekscitat

Listan med citat på engelska kan göras lång. Här har vi samlat fina kärlekscitat att skicka till din älskling - eller kanske bara inspireras av själv! Dessa citat är tillräckligt berömda för att kännas igen av de flesta personer med engelska som modersmål. Vissa av citaten kommer från skriftlig engelska (teaterpjäser, böcker, eller dikter), andra är hämtade från filmer och ytterligare andra kommer från berömda historiepersonligheter.


Oscar Wilde Ingenting kan jag lova dig ingenting försäkra bara detta att just nu är vi alltid tillsammans. Lars Björklund Inget ont om män.

De är ju det bästa vi har, i den vägen. Alain Benoit Att inte ha blivit älskad är otur, att inte kunna älska är en olycka. Man älskar, det är allt. Skicka kärleksblommor med blomsterbud – Här hittar du bra erbjudanden.


Blessington Det är inte kärlek när två människor kryper ihop i ett hörn medan livet brusar förbi. Det finns så mycket du inte kan se. Kärleksdikter – Dikt av 34.


Letar du efter bra och kända kärlekscitat på svenska och översatta från andra språk kan du hitta dem här. När man vill uttrycka kärlek så finns det gott om uttryck att tillgå.

Behöver du förslag för fina kärlekscitat på svenska? Då har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat flera bra citat om kärlek. There is no easy way to explain.


I don’t wanna complain. So I’ll have to use all my brain. I want you around For me to stay on the ground And to be safe and sound. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn.


I kärlek börjar man med att bedra sig själv och slutar med att bedra andra. Har sökt både här på BT och på webben men utan resultat. Här är de kärlekscitat som jag använde till våra gäster.


Bara att kopiera och klistra in i word. Med en dikt om kärlek kan du visa vad du känner för den du älskar, oavsett om det är känslor som innehåller kärlek, längtan eller kärlek. Ett enkelt och gratis sätt att visa din uppskattning till din pojkvän är att skicka honom några citat genom att söka: ” kärleks citat pojkvän engelska ”. Om du har slut på inspiration har vi samlat en lista med ” kärlekscitat till pojkvän” som du kan använda. Nä nu fick vi ju inte skriva på engelska här.


Få bästa märken skor med upp till rabatt på Herr Fotbollsskor,Herr Flip Flops,Herr Inneskor,Herr Loafers,Herr Sandaler. Engelskt ordspråk Tipsa en vän om dagenshoroskop.

De vackraste svenska kärleksdikterna till bröllop, förlovning – eller bara ett vackert brev. Era vackraste ordspråk, citat och verser på svenska, engelska , franska och latin! Vår vision är ett tryggt informationssamhälle – tillsammans värnar vi den personliga integriteten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg