tisdag 12 januari 2016

Femme collection

Feminism Ordets definition. Om man slår upp ordet feminism i Svenska Akademiens Ordbok så får man. Vi har klassiska familjeföretag där alla hjälper till med allt.


Våra danska favoriter Selected Femme kan konsten att kombinera tidlösa klassiker med nya, heta trender. Med influenser från lika delar parisisk femininitet och skandinavisk stilrenhet lyckas de alldeles utomordentligt.

Vi gillar kläder som både kan kläs upp och ner och här är de vackra plaggen från Selected Femme helt perfekta. In collaboration with five talented artists, the expressive designs celebrate femininity in various forms. FEMME Collection är ett svensk kläd- och accessoarmärke som vänder sig mot kvinnor. Half the profits from the collection go to Global Fund for Women, to help empower women and girls around the world.


SELECTED FEMME kännetecknas av enkel elegans rotad i skandinavisk estetik. För våra kollektioner hämtar vi inspiration från ikoniska kvinnor från det förflutna och kombinerar detta med moderna influenser. Vi blandar klassiska linjer med aktuella trender för att skapa de sofistikerade plagg som kännetecknar vårt märke.


Femme , Steve Madden och Brasserie Balzac Fullspäckad kväll igår!

Gick direkt från en styling så hann bara slänga på mig ett par klackar i bilen på väg dit. Produkterna säljs via ett 30-tal noga utvalda återförsäljare i Sverige, via e-handel samt via två egna butiker i Stockholm och Malmö. Efter det var vi tvungna att fara hem och vila ett par timmar innan vi lagade nyårsmiddag och skålade in det nya året ute på balkongen till fyrverkerier.


Rue de Femme is a Danish fashion brand. Our style is both casual and feminine. We create comfortable clothes that are relaxe yet elegant and stylish. En kollektion inspirerad av den moderna kvinnan, som möter världen med självförtroende och intelligens.


Refunder har ett grymt erbjudande just nu! En kvinna som vet sitt värde och tror på sin förmåga att förverkliga sig själv och som med ödmjuk auktoritet gör världen till en lite bättre plats att leva på. Affiliate program för Femme Collection.


Se vart du kan gå med och vilka ersättningar som erbjuds. Worn By Celebrities Around The World. Att handla på Used By är lika enkelt som att handla i en vanlig webbshop. Säljare och köpare har aldrig kontakt med varandra, utan skyddas av en trygghetsgaranti. Découvrez les dernières tendances Beauty sur Bershka.


Entrez dès maintenant et découvrez Beauty les nouveautés chaque semaine. Ida heter jag, år och bosatt i Helsingborg med min stora kärlek Micke och vår lille son.

Det visades även delar av höstens kollektion och jösses så mycket snyggt! Jag längtar verkligen inte till hösten just nu, men jag längtar tills denna kollektion kommer ut. Mycket grått, svart och marinblått. Ja, allt jag gillar med andra ord. En härlig och bubblig bussfärd tog oss till FEMME ´s nya fina showroom.


Jag har haft möjlighet att läsa och jag förstår Sekretess- och cookiepolicyn och jag samtycker till att ta emot personanpassad kommersiell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg