onsdag 6 januari 2016

Smart senior mobil

Kravet vi har är att du fyllt år. Mobilabonnemang Välj det fastpris abonnemang som passar dig bäst, samtal och meddelande till andra svenska abonnemang ingår. Välj till den mängd data som passar dina behov.


Från GB till obegränsat. Teknik kan kännas som en barriär för vissa äldre människor. Många seniorer kommer att uppskatta en telefon som är användarvänlig och lätt att lära sig.

En annan smart funktion heter My Doro Manager och är en koppling till din dator, så att du kan göra inställningar, säkerhetskopiera, dela foton och film och även sköta spårning och låsning av en borttappad mobil. Det borde fler mobiler definitivt ha. De är smarta och lättanvända, och du kan välja om du vill ha många funktioner eller få. Alla är dock anpassade efter seniorens behov och förutsättningar – med extra tydligt lju stora knappar och stor kontrast. Jämför priser på Mobiltelefoner för seniorer.


Hitta bästa pris på 1produkter från Doro, Nokia, Alcatel och fler. Med Fastpris får du som är över år massor av samtalsminuter, SMS och MMS inom Sverige. Med Fastpris Senior GB sparas automatiskt den surf du har kvar vid slutet av månaden.

Både du och din familj kan ta del av erbjudandet och det gäller både nya och befintliga förlängningsbara abonnemang. Använd rabattkoden SmartSenior i varukorgen för att ta del av rabatten. Medlemskapet kostar 1kr för ett.


Its 720p resolution ensures that fonts are easy to rea and underneath the display is a quad-core processor which allows multiple apps to run concurrently with no slowdown. Hos Fello hittar du riktigt billiga seniorabonnemang för äldre. Smart Senior - rabatter för alla som fyllt år. Fello går i Telias mobilnät, men det finns tyvärr inga Telia abonnemang för pensionärer.


Därför är det smart att gå via Fello för att få rabatt som pensionär och få bra täckning hos Telia. Här samlar vi alla artiklar om seniormobil. Upptäck vårt breda sortiment av mobiltelefoner med eller utan abonnemang från samtliga operatörer. Samma låga pris online och i butik. Enkla mobiltelefoner med tydliga och ofta större knappar.


Njut av en latte, kaffe eller kanske en kanelbulle hos Starbucks. Gäller på de flesta Starbucks i Stockholm och Uppsala - både på take away och när du fikar på plats. Då är en smart telefon med stor skärm det naturliga valet.


Alle rettigheder forbeholdes. En mobil webbplats är designad för att visas med en mobil enhet såsom en smartmobil eller en surfplatta.

En smartmobil har ett komplett mobiloperativsystem som är porterbart mellan olika enheter och som tillåter användaren att enkelt installera mobilapplikationer, det vill säga små tredjepartsprogram som utökar telefonens funktionalitet. Test: Airthings Wave Mini - Lite enklare mätare av luftkvalitet. Ytterligare några mobiler fick poäng i detta test och det var Samsung Galaxy S Huawei Poch Nokia 6. Mobil med 6-tums skärm och dubbel AI-kamera. Letar du Doro- mobil ? NetOnNet erbjuder de senaste modellerna till lagerpriser.


Beställ din Doro mobil fraktfritt direkt online eller besök närmaste Lagershop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg