fredag 29 januari 2016

After work aktiviteter

Tidigare har vi haft musiktävling, frågesport och företaget m. Priser är självklart mer alkohol och ibland några fina vinare. Aktiviteter att kombinera med After Work En after work ska vara kul och ibland kan det vara ännu trevligare om man kombinerar bar, krog eller restaurangbesöket men någon form av aktivitet. Denna aktivitet ska inte ta för lång tid och det är dumt om man blir svettig som t. Teambuilding är något som man kan arbeta med likaså på kick offen, på den årliga konferensen eller varför inte på en after work ?

Vi har listat teambuilding aktiviteter som innefattar både fart, spänning och en härlig känsla av laganda. Våra After Work aktiviteter. GET THE POINT - Härlig sightseeing eller spännande jakt.


PHOTO CHALLENGE - Galen, rolig, utmanande form av sightseeing. På fredagar tänds grillarna, och restaurangens egen tolkning av after work tar sin början. Baren kör schyssta priser, och du äter dig mätt för under hundralappen.


After Work AW är så mycket mer än slips på huvudet och en roséflaska i handväskan.

På Tolv Stockholm tar vi AW till en helt ny nivå med god mat, förmånliga AW-priser och roliga aktiviteter. After work En annorlunda After Work med fokus på dig och dina kollegor. Ni inleder kvällen med att stilla hungern och ta något att dricka, och när ni känner er redo kommer er värd för kvällen att ge er all den information som ni behöver för att klara av denna säsongs utmaningar på bästa sätt. Roliga aktiviteter och spel i Göteborg: Se omdömen och bilder för roliga aktiviteter och spel i Göteborg, Sverige på TripAdvisor. Här hittar du aktiviteter till företagsevents, teambuilding, kickoffer, konferenser, möhippor eller svensexor – något för alla tillfällen.


Kombinera gärna afterwork med en aktivitet , så fokus inte bara hamnar på alkohol. Som arbetsgivare – var uppmärksam på de roller som skapas under formella eller halvformella afterwork-träffar. Fundera på vad du kan göra om konflikter uppstår.


Undersök om det går att lägga träffarna även på andra tider än just fredagseftermiddagar. Hos oss kan man slappna av med lite dryck i vår bar och umgås med vänner. Hyr aktivitetsprodukter av Aktiviteter Stockholm.


Ni kan hämta hos oss eller be oss lämna och hämta. Afterwork, familjedag eller egna aktiviteter med företaget. Titta igenom hemsidan och låt er insprireras.


Oavsett vilken aktivitet du väljer, kan vi lova att vi lyckas engagera alla dina deltagare.

Vi ser alltid att alla känner sig inkluderade. Vi kan väva in företagsbudskap i de flesta aktiviteter , en del aktiviteter kan vi också anpassa enligt specifika företagsmål. Företagarföreningen på Innovatum bjuder in alla som är verksamma på området att träffas under avslappnade former efter arbetsdagens slut. Välkommen på en hejdundrande After Work den april.


Och för alla som vill har vi förberett med intressanta och roliga aktiviteter att välja på. Vin och pilsner efter arbetsdagen. Att sporta eller gå på teater tillsammans. Umgänge utanför jobbet skapar vi-känsla och kontakter fördjupas.


Men afterwork kan också innebära för mycket alkohol och att vissa blir utestängda från gemenskapen på jobbet. Tanken är att vara en plats för teambuilding och nöje med Malmös alla hotell och restauranger som komplement. Hit kan man ta med sig vännerna eller kollegorna i samband med en konferens, en after work eller en kväll på stan. Vi garanterar en rolig aktivitet som får adrenalinet att pumpa.


Bra info om detta kan ni få genom att besöka olika hemsidor från lämpliga barer och krogar att ha after work på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg