måndag 25 januari 2016

Egen företagare söker uppdrag

Egen företagare söker uppdrag

Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag. Att hitta nya uppdrag är inte alltid enkelt. Bygg upp ett eget nätverk för att ta del av vad som är på gång inom branschen och hitta uppdrag som passar dig. Oavsett varför du väljer att upphöra med det egna företaget behöver du styrka din skäl när vi ska utreda om du ska bli avstängd från ersättning.


Kombinera företag och a-kassa. För dig som har kombinerat eget företag med en anställning kan det vara möjligt att få fortsätta med den egna verksamheten om du blir av med anställningen. För dig som är nybliven företagare är starta eget -bidrag från Arbetsförmedlingen kanske det du tänker på först.


Det är dock inte möjligt för alla att söka och enligt uppgift till Driva Eget har man blivit mer restriktiv med bidraget. Förutom en egen gedigen fordonsflotta består Nordic Transport av ett stort antal anslutna transportörer runt om i landet. Vi söker ständigt efter drivna företagare som vill ansluta sig till oss. Om du är intresserad av att veta mer kan du fylla i formuläret till höger så kontaktar vi dig med mer information.


Allt fler ingenjörer går från att vara anställda till att bli egna företagare , men innan du startar så är det viktigt att ta reda på vilka rättigheter och skyldigheter du har samt vilken hjälp du kan få. Här kommer lite matnyttig information för dig som tänker ta steget. Det är helt kostnadsfritt att läsa eller skriva inlägg i forumet och det enda vi kräver är att du är medlem.


Visa profil Visa profilmärken Se liknande profiler. Söker uppdrag på Söker uppdrag. Bli en av oss, nu söker vi fler åkare!


Som underleverantör är du egen företagare och kör på uppdrag av Bring. Vi har åkerier i alla storlekar,. Däremot arbetar du som egen företagare i den bemärkelsen att du själv får skaffa dina uppdrag och du får själv sätta dina priser. Du marknadsför dig också själv med ditt eget ”firmanamn”, dina egna visitkort, din egen hemsida.


Det är du själv som bestämmer hur mycket du vill göra och vad du vill göra för att marknadsföra dig. Den blir högre ju högre lön du har tagit ut. Som företagare är det vanligt att man inte tar ut någon lön alls i början, vilket alltså straffar sig – då hamnar man på den lägsta dagpenningen. Men även om man har drivit företaget ett tag, är det sällan någon företagare skyndar sig till a-kassan när affärerna börjar gå dåligt.


Därför vänder jag mig till er efter uppdrag. Jag önskar ej uppdrag som har med telefonbokningar eller försäljning till privatpersoner att göra. Hur påverkas min A-kassa när jag blir egen företagare ? A-direkt förser arkitektföretag med arkitekter och arkitekter med jobb eller uppdrag.


Sök bland alla inlägg. Vår ambition är att förse arkitekter med stimulerande uppdrag antingen som anställda eller som egna företagare. Egen företagare People On Board.


Egen företagare söker uppdrag

För att du som egen företagare ska få ett permanent uppehållstillstånd måste du visa att du kan försörja dig nu och att det finns tillräckligt kapital för att driva ditt företag och försörja dig i minst två år framåt. Det är viktigt att du ansöker om förlängning innan ditt tidsbegränsade tillstånd tar slut. Många av oss behöver flexibla extrajobb för att få ihop företagets ekonomi. Ser att det ofta presenteras siffror hur många som är arbetslösa och kanske registrerade på Arbetsförmedlingen.


Men jag ser aldrig den här gruppen egen - företagare utan uppdrag i den statistiken. SGI baserad på heltid. Föräldrapenning när du har aktiebolag. Om du är företagare med aktiebolag beräknas din ersättning på vilken lön du har tagit ut de senaste månaderna.


Vi söker en ny Franchisetagare till vår befintliga verksamhet i Motala. Som franchisetagare tar du över en ekonomisk bärkraftig verksamhet som befinner sig i en tillväxtfas. Verksamheten har många löpande uppdrag , bra uppdelning mellan privat och företagskunder och en aktiv pool med många medarbetare.


Vi är ett mindre callcenter baserat i södra Thailand som nu söker nya uppdrag. B2b helst men vi kan även titta på b2c uppdrag. Jag som driver det kommer vara i Sverige till Augusti för att kunna ta hand om personliga möten etc.


Hör av er med allt ni har.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg