måndag 29 januari 2018

Phu quoc stränder

Fantastiska Erbjudanden i Phu Quoc. Stranden Truong Beach på sydvästra sidan tronar med flottare hotell, bland annat nybyggda Novotel Phu Quoc Resort. Här är inte sanden kritvit så för att skapa drömbilden av paradiset har man flyttat vit sand från södra Phu Quoc och planterat palmer.


Sevärdheter i Phu Quoc Island: Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Phu Quoc Islan Vietnam på TripAdvisor. Phu Quoc har ett brett utbud av hotell i olika prisklasser, allt från enkla bungalows till lyxiga hotellkomplex. Något man bör tänka på när man väljer boende är att Phu Quoc är en relativt stor ö vilket gör att det blir mycket restid om man behöver ta sig till och från hotellet till olika utflykter och stränder. Phu Quoc har de senaste åren förvandlats till en av Sydostasiens mest populära destinationer, inte minst bland Skandinaver, som längtar efter sol och värme under vinterhalvåret.


Här nedan har jag samlat ihop mina bästa Phu Quoc tips, inklusive hotell, sevärdheter, restauranger, stränder , hur man tar sig runt m. Phu Quoc i Vietnam – vidsträckta stränder , kristallklart vatten och vajande palmer. Drömmen om den orörda semesterön lever än. Vi ger dig tipsen du behöver när du ska resa till Phu Quoc – från när vädret är bäst, till hotell, saker att göra, restauranger och shopping. Se karta över Phu Quoc , Vietnam. Här får du en överskådlig blick av Vietnam och var alla TUIs hotell i Phu Quoc ligger.


Phu quoc stränder

Bilder i resebroshyrerna stämmer inte överens med verkligheten. Stränderna är smutsiga! Vi bor på ett dyrt hotell, jag gillar det. Beställde på nätet flyg Hcm -pqc genom viet air.


Ett långsammare sätt, men där man upplever mer, är att köpa en utflykt från Saigon till Mekongdeltat med avslut i Kambodjas huvudstad Phnom Penh och sen ta sig landvägen till Kambodjas kust och båt över till Phu Quoc. Phu Quocs mest kända strand Long Beach ligger på öns västkust och börjar strax söder om största orten Duong Dong. Vi tar gärna emot alla förslag på utflykter och dylikt har inget planerat än. Linda_100: Citerat från Perk55: Hur var stränderna på Phu Quoc , tänker mest på.


Phu quoc stränder

Lågpriser på hotell i Phu Quoc. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online.


Det finns så otroligt många vackra stränder på Phu Quoc. Phu Quoc ligger i det varma och sköna vattnet av Thailandviken och är hem till några av de vackraste stränderna i Vietnam. Från Kritvita sandstränder till gyllene stränder och livliga till lugna – Phu Quoc erbjuder stränder som uppfyller alla önskemål! Phu Quoc fängelset: Fängelset som användes under Vietnamkriget är väl bevarat och väl värt ett besök. Här kan man spendera några timmar på dagen om man vill komma bort från stranden en sväng.


Bägge hotellen har utmärkt läge i direkt anslutning till stranden. Restaurangen serverar asiatisk och västerländsk mat. Sai-Gon Phu Quoc Resort har egen privat strand och pool. Phu Quôc var däremot så gott som skonat från strider och användes som tillflyktsort för slutkörda US-soldater. Idag är Phu Quôc ett paradis för slutkörda, överarbetade västerlänningar.


En tillflyktsort för dem som inte vill leka packad sill på stranden , hamna i turistfällor eller bryr sig om hålligång på kvällarna. Vietnams största ö Phu Quoc är ett tropiskt paradis med regnskog, fiskebyar och långa vita stränder. Hos oss på TUI kan du resa till Phu Quoc med bekvämt charterflyg – en toppmodern Dreamliner som flyger nonstop från Stockholm på cirka timmar.


Ett av våra toppval i Phu Quoc. SOL by Meliá Phu Quoc ligger i en tropisk trädgård i Duong To och har en privat del av stranden Truong på ön Phu Quoc. Här erbjuds en solterrass och en året runt-öppen utomhuspool med balinesiska solsängar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg